Menu

Mød Michala Bjerregaard - tennisafdelingens nye kommunikationskontakt

image Smilet er stort, når man kan spille tennis i HIK
06. januar 2022 kl. 10:35

HIK Tennis rummer mange forskellige og interessante personer - personer som brænder for klubben og er med til at fortælle historien om hvem og hvad HIK er. Derfor dykker vi nu ned i medlemmernes historier og gør os klogere på hvem det er man kan møde, når man begår sig i klubben. Første person vi går tættere på er Michala Bjerregaard. Michala er forholdsvis ny i klubben, men ikke desto mindre har hun allerede vist klubånd ved at tage del i afdelingens udvikling. Michala har for nylig meldt sig som tennisafdelingens nye kommunikationskontakt og vil hjælpe klubbens kommunikationsansvarlige med at grave alle de gode historier frem og fortælle om hvad der røre sig i klubben. Hvis du har en god historie fra tennisafdelingen, der matcher vores fire værdier; glæde, udvikling, fællesskab og vilje, kan du kontakte Michala på michala.bjerregaard@gmail.com, og fortælle om din gode ide. 

Michala er blevet bedt om at sætte egne ord på hvem hun er og hvorfor hun har valgt at blive medlem i HIK. Herunder kan du læse hvad hun har skrevet: 

 

Mød Michala Bjerregaard:

Jeg har arbejdet som projektleder i mange år, og har arrangeret alt fra EM i håndbold til messer og udstillinger samt camps fra anbragte børn. Jeg har i tidernes morgen læst idræt på KU og har spillet volleyball i mange år. Jeg har en datter på 15 år og bor i Hellerup.

Jeg har for nyligt meldt mig som kommunikationskontakt i HIK Tennis, og vil fremover bidrage til diverse opslag og historier om HIK og tennis-medlemmerne. Jeg vil bl.a. kontakte nogle af jer medlemmer og høre om I vil stille op til “Ugens profil”. Har I en god historie, eller andet der kunne være interessant eller sjovt for klubbens øvrige  medlemmer at høre, må I endelig kontakte mig.

Jeg har spillet tennis som ung, men har holdt pause i mere end 20 år. Hvorfor pausen endte med at blive så lang, er også et mysterium for mig. Jeg begyndte at spille igen for ca. 5 år siden, hvor jeg spillede et par sæsoner i GTK. Desværre blev jeg igen skadet og måtte holde en længere pause. I foråret 2021 meldte jeg mig ind i HIK, da jeg bor lige i nærheden, og fordi klubben har mange fede og forholdsvis nye faciliteter med baner både ude og inde. Det er den bedste beslutning jeg har taget i mange år! Der er virkelig gode faciliteter, søde medlemmer og det er så dejligt at være kommet i gang med at spille tennis igen.

Som nyt medlem var min største bekymring om jeg kunne finde nogen at spille med. Det har heldigvis ikke været et problem, og jeg synes virkelig, at alle i klubben har været søde og taget godt imod mig. Jeg har fra starten af tilmeldt mig alle mulige aktiviteter som Never2late, Åben bane, All Girls, diverse turneringer mm., og det har gjort, at jeg hurtigt har mødt andre spillere. Udover de sportslige tilbud, har der også været mange sociale tilbud som varmt kan anbefales at deltage i - det er altid hyggeligt.

Jeg glæder mig allerede til udendørssæsonen, da der er mere liv på og udenfor banerne om sommeren. At spille i Havnen og tage en dukkert bagefter, eller få en øl efter kampen på terrassen hos Berit - det bliver ikke meget bedre!

At deltage i Havneturneringen i juli måned var en super god oplevelse for mig. Jeg mødte mange andre medlemmer, og fik spillet nogle gode og sjove kampe. Vejret var perfekt og stemningen god - det kunne ikke være bedre - bortset fra hvis jeg havde vundet :). Den weekend gjorde, at jeg følte mig som en rigtig del af klubben. Jeg kan varmt anbefale alle nye medlemmer at tilmelde sig til næste sommer!

 

Det skal I vide om mig

Jeg er en virkelig dårlig taber, men jeg bliver hurtigt god igen!

Mit nytårsfortsæt er, at få min serv til at fungere.

 

 

Jeg håber, at 2022 bliver et år med flere fester og færre restriktioner. Det har vi savnet!