Menu

Målsætning, vision og værdier

Målsætning

Hos HIK mener vi at håndbold er for alle. Det er en social og fællesskabsskabende sport, som helt naturligt bidrager til sociale natur. Der er mange måder at spille håndbold på, og hos HIK har vi taget et valg om at ville kreative håndboldspillere, der tør tage ansvar og tænke ud af boksen.

Vi har også en ambition om at fortsætte med at være en af Danmarks bedste talentudviklingsklubber, ved hele tiden at have fokus på at udvikle og optimerer det produkt og de rammer der omgiver vores spillere.

I samme ånd er det vigtigt for os at være med til at skabe den stolthed og HIK-følelse blandt vores medlemmer. De skal have lyst til både at være en del af os og til repræsentere klubben. Det gør vi ved at yde vores bedste for at spillerne har de optimale forhold både på og uden for banen.

Vision og værdier

Vi elsker håndbold. Det er overskriften på alt, hvad vi foretager os i HIK Håndbold.

For os handler det ikke kun om det der sker på banen. For os er det at spille håndbold, noget som bringer stor glæde i alle dele af livet.

For os er håndbold en værdifuld beskæftigelse, der indeholder en hel masse læring om sociale relationer, om succeser og fiaskoer og ikke mindst om menneskelige værdier. Rent sportsligt er det med til at udvikle motorik og teknik og skabe grobund for god fysisk form.

Vi ønsker at skabe rammerne for en social og sportslig udvikling, der fremmer både motivation og glæden ved sporten. Det skal være sjovt at være ambitiøs. Og det er også en ambition at ville have det sjovt.

I gennem årene har klubben fostret adskillige landsholdsspillere, men vigtigst af alt er HIK et sted, hvor glæde, fællesskab og kærlighed til spillet bliver vægtet lige højt. En stærk klubkultur er vores fundament, og i HIK bygger klubkulturen særligt på respekt, tillid og fællesskab.

Vi har fokus på at udvikle alle spillere, og vi stræber efter at lære vores spillere, at de skal have modet til at fejle. Det er vigtigt for os at give spillet tilbage til spillerne. I vores optik er håndbold ikke et spil, der skal dikteres fra sidelinjen, men et kreativt samspil mellem spillere, der tør tage ansvar.

Vi har hold i alle rækker fra Trille Trolle til veteran, og vores ambition er at være med på højeste niveau i alle årgange.

Luk