Menu

Målsætning, vision og værdier

Målsætning

Hos HIK mener vi at tennis er for alle. Alle kan lære det, og de fleste kan dyrke sporten hele livet. Tennis er en helt særlig kombination af teknik, leg, styrke og vilje, som appellerer til alle aldersgrupper og som kan spilles i hele verden.

For mange er tennis en hobby, der bringer glæde og motion med sig og for nogen er tennis en livsstil med store ambitioner og målsætninger. Hos HIK vil vi gerne omfavne begge dele og være med til at udvikle både eliten og bredden.

Derfor tilbyder HIK træning på alle niveauer i veletablerede faciliteter og til alle aldersgrupper. Gennem spil og leg er vi med til at udvikle børn og unges tekniske, taktiske, mentale og fysiske færdigheder i et tempo, der passer til den enkelte.

 

Vision

HIK er en af landets største og ældste tennisklubber med en solid forankring i lokalsamfundet. Vi vil gerne være den foretrukne klub for alle typer spillere, fra motionisten til elitespilleren, fra de yngste juniorer til de ældste veteraner. Derfor vil vi også gerne give medlemmerne så gode rammer som muligt. Derfor arbejder vi også hele tiden på at optimerer vores faciliteter og på at udvikle vores trænere og ansatte.

Ligeledes er arrangementer noget der fylder meget hos os. Disse er en stor del af at udvikle sociale relationer og en livslang glæde tennis og foreningsliv. Vores vision er i høj grad at kunne tilbyde det absolut bedste produkt og klubmiljø til den enkelte spiller, uanset niveau og ambitioner.

 

Værdier

HIK tennis deler de overordnede HIK værdier som er glæde, udvikling, fællesskab og vilje. Alle værdier, der i deres grundessens beskriver, hvad det er vi arbejder for at udvikle i vores medlemmer. Gennem leg og faglighed forsøger vi at vejlede og uddanne vores medlemmer indenfor sporten, så de gennem deres egen udvikling oplever en endnu større glæde ved spillet. Vores vilje handler i høj grad om at ville lykkedes med vores medlemmer. Med at lykkedes mener vi, at forstå og ramme dem, der hvor de er i livet og kunne tilbyde dem præcis det de har behov for, for at få mest muligt ud af deres træning – og tid sammen hos os.

Fællesskabet ønsker vi at udvikle gennem fokus på medmenneskelighed og sammenhold, så vi udvikler forståelse for hinanden både på og udenfor banen. HIK tennis ønsker at udgøre en varm base, hvor der er plads til både leg og gode stunder, men hvor vi også har et skarpt øje på sporten og gør hvad vi kan, for at udvikle talenter og hjælpe dem mod toppen.

Luk