Menu

Tennis Øst

HIK deltager med hold i flere holdturneringer:

Målet for deltagelse for hvert hold er at kunne gøre sig gældende i den pågældende række og opnå bedst mulige placering i forhold til holdets niveau. Med de eksisterende hold ønsker HIK at de medlemmer, der har det relevante niveau, og som gerne vil spille på hold, så vidt muligt får muligheden. HIK ønsker, grundet banekapaciteten, ikke at udvide antallet af hold.

Om Senior Serie rækkerne

En Senior Serie holdmatch består af fem kampe: en damesingle, to herresingler, en herredouble og en mixdouble. Her kan bruges fra tre til fem herrer og fra en til to damer. Vi bruger typisk to damer og fire til fem herrer pr. kamp.

Senior Serie rækkerne spiller et op- og nedrykningsspil, og der spilles om at vinde puljen. Som vinder modtager man en præmie fra forbundet. Det anbefalede antal af spillere i HIK, der er tilknyttet til hvert Seriehold, er ca. 10-12.

Om Veteran rækkerne

En holdkamp i aldersgrupperne 40+, 50+ og 60+ består af otte kampe: tre herresingler, en damesingle, to herredoubler, en damedouble og en mixdouble. En holdkamp i alderen 70+ består af syv kampe: to herresingler, to herredoubler, en damedouble og to mixdoubler. Der bruges typisk to til tre damer og fem til seks herrer pr. kamp. Det anbefalede antal af spillere i HIK, der er tilknyttet til hvert veteranhold, er ca. 10-12.

Der spilles om det officielle Danmarksmesterskab, hvor man kvalificerer sig til et slutspil, som afholdes over en weekend, landsdelene imellem, ligesom i Eliteserien. Enhver deltager i veteranrækkerne skal have en profil på DTF´s hjemmeside, og der indmeldes en rangliste.

 

Tilmelding

Er du interesseret i at spille på et hold bedes du henvende sig til Michael Tauson på michael@hik.dk, som vil guide dig omkring hvilket hold, der måtte være relevant for lige netop dig. Vi anbefaler desuden at man møder op som tilskuer til de forskellige holdkampe, for på den måde at kunne danne sig en fornemmelse af holdenes niveauer og hvordan de måtte matche eget niveau. Med samme formål er det desuden en god ide, at man deltager i HIK's Klubmesterskaber og øvrige klubturneringer.

 

 

Holdoversigt med angivelse af holdkaptajnerne for hvert hold:

Tennis Øst Senior Serie Veteranholdturnering Mixrække

Serie 1 - Anders Rahbek

Mail: anders.c.rahbek@gmail.com 

Tlf.:28145413

 

40+ Peter Utzon 

Mail: peter@utzonentreprise.dk 

Tlf.: 28895858

Serie 2 - Christian Franke

Mail: dk.franke@gmail.com 

Tlf.: 31714540

 

50+ Uffe Just

Mail: uffejust@int-agencies.com

Tlf.: 40566006

Serie 3 - Lizette Heising

Mail: fruheising@gmai.com

Tlf.: 31464046

 

60+ Ulla Theil

Mail: Ullatheil@hotmail.com 

Tlf.: 2880 9003

Serie 4 - Louise Bøttner

Mail: louise.bottner@gmail.com 

Tlf.: 26843044

 

70+ Søren Smedegaard

Mail: ssm@smedegaard.dk 

Tlf.: 40401975

Serie 5 - Kasper Madsen

Mail: kasper.madsen@godmail.dk

Tlf.: 22614305

 

 

75+ Janne Behrndt

Mail: jannebehrndt@gmail.com

Tlf.: 24412811

50+, 4. div. - Thomas Weikop

Mail: thomas.weikop@gmail.com 

Tlf.:31270072

TØ Motionister kat. 2 Ib Enevoldsen

Mail: ib.enevoldsen.1963@gmail.com

Tlf.: 51616674

 

Sådan sættes holdene

Michael Tauson informerer holdkaptajnen for det mest relevante hold om navn og info på den person, der gerne vil på holdet. Holdkaptajnen forsøger herefter så vidt muligt at få set den nye spiller i spil, for selv at kunne vurdere spillerens niveau i forhold til holdets trup, og dermed relevans for holdet. Det er i sidste ende holdkaptajnen der sætter holdet, ud fra det overordnede ønske om at holdet skal kunne gøre sig i den pågældende række.

Hvis der kommer henvendelser fra spillere, der allerede spiller på andre hold vurderes det på hvilket hold, det er mest relevant for den pågældende at spille. Fremover skal der stræbes efter at undgå at spillere optager pladser på flere hold, hvis andre relevante spillere også gerne vil spille. Det gælder også at overlap fremover skal undgås, når holdkaptajnen selv opfordrer nye deltagere til at deltage på vedkommendes hold.

De nuværende hold der måtte bestå af flere end det fra nu af anbefalede antal spillere og de hold som har spillere, der spiller på andre hold, bedes arbejde på fremover at reducere totalantallet og antallet af overlap dynamisk – altså ved naturlig afgang.

Holdkaptajnerne bedes også fremover bestræbe sig på at holde sig indenfor det anbefalede antal i grundtruppen. Da holdkaptajnerne samtidig altid skal kunne stille hold, er der ingen begrænsninger i hvor mange spillere, der kan indkaldes, når grundtruppen ikke rækker. Holdkaptajner bedes desuden anvende flest mulige spillere med sportslig relevans i hver holdkamp.

Når alt dette er sagt, er der også den sociale dimension, som holdkaptajnen bør tage hensyn til når der sættes hold, da denne er en forudsætning for de gode resultater.

 

Luk