Menu

Never 2 Late (N2L)

Træningens indhold

N2L træningen er til dig der ønsker at få pulsen op gennem sjov og inspirerende tennistræning. Sammen med dit hold, bestående af 4 spillere, vil du blive undervist i de fundamentale slag, såsom forhånd, baghånd, flugtninger, serv og det generelle spil. Der vil desuden være individuel instruktion, hvor der tages udgangspunkt i hver enkelt spillers niveau og fysiske forudsætninger. Holdene er inddelt i niveauer, så alle på holdet kan få det optimale ud af træningen. Træningen varetages af Michael Tauson, sammen med klubbens øvrige dygtige trænere.

Pris: 1190 DKK (GÆLDER PERIODE 1, se beskrivelse længere nede)

 

Ny sæson, nye tiltag

Som noget nyt tilbyder vi nu fire ekstra former for træning, udover den almindelige N2L træning:

- Senior Fitness: Tennisrelaterede fysiske øvelser i fitnessrummet og træning uden bold. Træningen har fokus på aldersrelateret cirkeltræning med øvelser til at styrke fysikken og forebygge skader. Max 8 deltagere.

Pris: 350 DKK

 

- Cardio Tennis: Træning med fokus på puls og bevægelse, hvor vi kombinerer tennistræningen med kredsløbstræning (50/50 tennis og cardio øvelser). Max 6 deltagere.

Pris: 875 DKK

 

- N2L 1:8: Træning af teknik, point relaterede slag, træning af slag, m.m. (Primært for A og stort B spillere). En træner vil være på 2 baner med i alt 8 spillere. Her kommer du til at spille mod flere i en vekselvirkning mellem teknisk træning og spil.

Pris: 875 DKK

 

- N2L 2:12: Træning af teknik, point relaterede slag, træning af slag, m.m. (Primært for A og stort B spillere). To trænere vil være på 3 baner med i alt 12 spillere. Her kommer du til at spille mod flere i en vekselvirkning mellem teknisk træning og spil.

Pris: 875 DKK

 

Derudover vil træningen i indendørssæsonen i år kører over 4 perioder i stedet for 3. Perioderne løber som følger:

- Periode 1: 18/9 – 10/11 2023

- Periode 2: 13/11 – 22/12 2023

- Periode 3: 2/1 – 23/2 2024

- Periode 4: 26/2 – 19/4 2024

Der vil ikke være træning udenfor perioderne.

 

Inddeling af hold

Alle hold inddeles efter niveauer, som angives ved tilmelding i halbooking. Niveauerne defineres som følger:

- AAA: Du er tidligere eller nuværende elitespiller på veteranhold eller serie 1 og 2 (AAA spillere, UTR ca. 5)

- A/B: Du er en solid tennisspiller, der kan slå mange grundslag med bolde af kvalitet (A og AB spillere)

- B: Øvet (BB og BC spillere). Du har spillet tennis en del år og kan slå bolden med rimelig kontrol.

- C: Letøvet (BC og C spillere). Du behersker at få bolden over net fra baglinje en del gange og kan spille duel.

- Begynder: Du har spillet meget lidt eller er helt ny tennisspiller.

 

Tilmelder du dig et A/B hold som B niveau spiller, skal du være opmærksom på at du kommer til at spille med A spillere. Dvs. at du skal ligge i den ”højere ende”, for at kunne matche A spillerne og dermed få det optimale ud af træningen. Er du i tvivl om hvilket niveau, du skal notere ved tilmelding, så tag fat i Michael Tauson inden tilmeldingen åbner.

 

Tilmelding

Vi varsler på mail i god tid i forvejen, hvornår tilmeldingen åbner (hvis du oplever at du ikke får en mail fra os herom, kan det være fordi du ikke er tilmeldt mailinglisten. Dette kan du tjekke på halbooking.dk). Tilmelding og betaling skal ske online via hik.halbooking.dk. Log på som når du skal booke en bane, klik på Book Arrangementer ikonet. Klik på det ønskede hold, tilmeld dig og betal. Du får en bekræftelse på din tilmelding via mail og den vil også være synlig under Aktuelle tilmeldinger. Tilmeldingen er bindende.

Pladserne er personlige og tildeles efter først-til-mølle-princip. Der tages ikke højde for ønsker om at spille med ven/veninde. Du kan maksimalt tilmelde dig 2 N2L pladser (OBS! Fitness og Cardio holdene tæller ikke med i dette. Du kan altså eksempelvis tilmelde dig 2 N2L hold og 1 fitnesshold).

 

Venteliste

Skulle du være så uheldig at du ikke nåede at tilmelde dig dit ønskede hold, kan du tilmelde dig ventelisten. Du tilmelder dig ventelisten via halbooking på det hold der hedder ”Venteliste N2L”. Husk at angive niveau. Betaling sker først såfremt du kommer på hold.

 

Skader

I tilfælde af længerevarende skader, kan du kontakte Michael Tauson på mail n2l@hik.dk, som vil sætte din plads til salg i halbooking. Afsættes pladsen får du 75% af resterende tilgodehavende ind på din bookingsaldo.

 

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål efter at have læst dette infobrev, så tøv ikke med at kontakte Michael Tauson på n2l@hik.dk

Luk