Hjælp til KampKlar

KampKlar er DBU's IT-værktøj til hold.

Det er her du skal tilmelde dig træninger og kampe, og kan kommunikere med trænere og medspillere.

Du finder KampKlar i Fodbold app'en (den med et DBU-logo), som du kan downloade via ét af nedenstående links.

Tryk her, hvis du bruger en Android-enhed.

Tryk her, hvis du bruger en Apple-enhed.

Du logger ind i app'en med dit DBU-login. Hvis du har glemt dit login, kan du bede få dit brugernavn tilsendt - og vælge en ny adgangskode - ved at følge linket her.

Need help in english. Find the english guide for 'KampKlar' here.

Hvis du har brug for hjælp til at komme på KampKlar, kontakt da den relevante kontaktperson på siden her.

Luk