Menu

Senior turneringer

I løbet af en sæson afholder vi flere forskellige turneringer for vores seniormedlemmer. Turneringerne byder på alt fra sjov, sportslig udfordring til fantastiske, sociale stunder med en masse HIK medlemmer. Herunder kan du læse om hvilke turneringer vi afholder hvert år.

 

HIK Klubmesterskab

I august måned afholdes det årlige HIK Klubmesterskab. Turneringen er for alle klubbens aktive senior- og ungseniorbredde og der spilles både single, double og mixdouble på niveauerne A og B/C. I arrangementet indgår også en klubmesterskabsmiddag i HIK Restauranten, hvor alle deltagere er velkomne til at deltage. 

 

Doubleturnering

I maj/juni måned afholdes den hyggelige doubleturnering for HIK's seniormotionister og ungseniormotionister. Turneringen har plads til 32 par, som er ligeligt fordelt på damer og herrer. Indledningsvis bliver der spillet puljer, hvoraf to par fra hver pulje fortsætter til den afsluttende cupturnering. Kampene vare 50 min og der tælles kun partier. Puljevindere findes i prioriteret rækkefølge ud fra vundne kampe, indbyrdes kampe, difference i partier, samt vundne partier. 

Udover det sportslige, vil der også være tid til hyggeligt samvær med øvrige deltagere over kaffe og kage og frokost ved klubbens pavillon. 

 

Havneturnering

I juli måned afvikles den hyggeligste turnering, Havneturneringen, på HIK's faciliteter ved Hellerup havn. Turneringen er for alle klubbens seniorer og ungseniorer, og er en turnering der udover sportslig udfoldelse også rummer hygge og socialt samvær. Line, vores baneinspektør på havnen, sørger for grillhygge og mulighed for køb af drikkevarer til de tørstende. Afslutningsvis vil der også være mulighed for at deltage i en fællesmiddag om aftenen. 

 

Juleturnering

HIK's traditionsrige juleturnering afholdes i november/december måned. Turneringen spilles efter tyrkisk tie-break og der vil efterfølgende blive serveret gløgg og æbleskiver hos Berit i HIK Restauranten. Alle seniorer og ungseniorer, uanset niveau, er velkomne til at deltage. 

Luk