Menu

Bliv sponsor

HIK er Gentofte kommunes største idrætsforening. Vi er visionære og har et ønske om at samarbejde med erhvervsvirksomheder og lokale aktører, så vi sammen kan skabe værdi i lokalmiljøet. Vi skal hele tiden kunne tilbyde vores medlemmer det absolut bedste klubmiljø, hvor de oplever vores stærke grundværdier; glæde, udvikling, fællesskab og vilje folde sig ud. Vi er ikke noget uden hinanden – og derfor skal vi hjælpes ad og løfte i flok. 

Som sponsor i HIK træder du ind i en verden fuld af ambitioner, hvor du ikke blot er en bidragsyder, men en aktør. Vores sponsorer er utroligt vigtige for os, og de er en del af vores fællesskab på lige fod med medlemmer og ansatte. 

Som virksomhed vil du opleve at vi sammen vil skabe vækst, opbygge nye relationer, sociale arrangementer og aktivering af dit sponsorat. Med knap 5000 medlemmer i HIK har vi mange købestærke forbrugere, som alle er interesserede i at støtte vores sponsorer, hvilket også er noget vi oplever med vores nuværende samarbejdspartnere. 

Som sponsor er du også med til at skabe en forening, der danner rammen om rigtig mange menneskers sociale liv. Du er med til at udvikle talenter, skabe venskaber for livet, lære børn og unge om fællesskab og medmenneskelighed, og bibeholde en stor glæde og frihed for rigtig mange mennesker. For os, er et sponsorat derfor meget mere end bare penge, og det er vores ypperste opgave at du også kan mærke det.

Hvis du har lyst til at være en del af HIK og støtte en allerede voksende forening – og idrætsklub, så kontakt os for en snak om de mange muligheder der ligger heri. Vi rådgiver og vejleder gerne i forhold til placeringer, målgrupper og den visuelle form, så du får et gennemført og fuldendt resultat.

 

Kontakt

HIK overordnet:
Frederik Meyer, fm@hik.dk
Peter Munch Andersen, peter@petermunch.eu

Tennis:
Flemming Meyendorff, flemming@meyendorff.eu

Fodbold:
Per Frimann, perfrimann@icloud.com

Håndbold:
Christian Dalmose, cd@hik.dk

Luk