Menu

HIK Håndbold Camp

OBS! Den kommende HIK Håndbold Camp er i øjeblikket fuldt tegnet. Det er stadig muligt at komme på venteliste, hvortil du bedes kontakte Anette Fabricius på kontoret@hik.dk med oplysningerne: barnets navn, medlemsnr., årgang, om barnet er markspiller eller keeper og t-shirt og shorts størrelse (f.eks. 164). 

Velkommen til HIK Håndbold Camp!

HIK afholder Håndbold Camp i den sidste uge af skolernes sommerferie, for sommeren 2023 er det uge 31, 31. Juli  -  4. august 2023.

HIK Håndbold Camp er åben for alle børn - også ikke-medlemmer af HIK - og er rettet mod den ældste U9 årgang,  U11 & U13 (Sommer 2023: årgang 2014 til og med årgang 2010). 

Vi har en max kapacitet på 60 skønne håndboldspillere og lukker for tilmeldingen når vi når vores max kapacitet. Bliver alle pladser fyldt op oprettet vi en venteliste. Hvis du vil have dit barn skrevet på venteliste, skal du sende en mail til Anette på kontoret@hik.dk

Tilmeldingsfrist er 1. april 2023. 

 

Prisen for 5 dages Håndbold Camp er DKK 1.500,- og udover god træning fra dygtige trænere, samt fantastiske venskaber får du frokost, juice og et stk. frugt hver dag, et sæt HIK træningstøj og en goodiebag.

 

Du kan tilmelde dit barn her:  

Hellerup Idræts Klub (halbooking.dk)

 

For HIK medlemmer gælder at du skal logge ind med dit medlemsnummer og adgangskode på halbooking. 

Kan du ikke huske denne, kan du kontakte kontoret på mail kontoret@hik.dk eller tlf. 39621428

 

For ikke-HIK medlemmer skal du bruge følgende login:

Nr: 10243

Kode: Hikcamp22

 

Hvis du har spørgsmål, kan du rette dem til HIK Håndbold på mail: hikhaandbold@gmail.com

 

Vi glæder os til at byde dit barn velkommen til den fedeste Håndbold Camp i HIK!

Luk