Menu

HIK sejr til herrerne i årets sidste holdkamp

image Foto: Sportfotograf.com
22. november 2022 kl. 14:16

Holdturneringen fik sin foreløbige afslutning i lørdags, da HIK spillede deres sidste kampe inden julepausen. 

For herrernes vedkommende blev det en tæt og ikke helt udramatisk affære, da Århus 1900 gæstede os på hjemmebane. Midt i andet sæt pådrog vores svenske 1. single, Fred Simonsson, sig en skade i foden og måtte trække sig. Hurtigt, øjnede Århus 1900 en mulighed for sejr og efter fire færdigspillede singlekampe, var stillingen 2-2. Alexander Königsfeldt trådte til i doublen med Thomas Kromann, som sikkert trak en sejr i land. Århus 1900 var dog ikke helt til at ryste af sig og en Golden Match Tiebreak måtte afgøre hvem der løb med titlen som dagens vinder. Her viste Thomas Kromann hvor skabet skulle stå og vandt sikkert med 10-4. Kampen endte dermed 4-3 til HIK og sikrede vigtige point, der fik os endnu et skridt tættere på en plads i slutspillet. 

Thomas Kromann blev i øvrigt kåret som dagens vigtigste spiller, da han formåede at vinde både sin single, double og Golden Match tiebreak. En stærk præstation! 

For damernes vedkommende blev det en noget andet fornøjelse. Som forventet var Fruens Bøge i topform og det viste sig hurtigt, hvem der ville gå hjem som vinder. Dog gav Fie Astrup, en af HIK's unge nye damespillere, kamp til stregen på 4. singlen mod hjemmeholdets Victoria Flintholm og kampen måtte afgøres i en match tiebreak. Det blev dog ikke til nogen HIK point og damerne slutter foreløbigt af på en sidste plads. De skal dermed kæmpe med Virum og Lyngby om nedrykning. 

Nu venter en julepause for begge hold. De næste kampe 

Luk