Menu

Golden Matchtiebreaks, knebne sejre og intakte drømme om slutspil

image
28. februar 2024 kl. 11:06

Dramatik og spænding må være nøgleordene efter weekendens kampe i holdturneringen, som både for herrerne og damernes vedkommende bød på Golden Matchtiebreaks. 

 

HIK vs. Gentofte

Eliteherrer

På hjemmebanen var der meget på spil for både ude- og hjemmehold. For HIK's vedkommende gjaldt det en plads i slutspillet, hvor det for alvor spidser til med kun 2 kampe tilbage til at samle nok point sammen. Og spændingen forblev da også intakt helt til sidste matchbold. Efter singlerne stod det nemlig lige og heller ikke doublerne kunne afgøre hvem der blev dagens vinder. En Golden Matchtiebreak skulle derfor sætte dagens punktum og her var det Gentofte der til sidst tog sejren. Weekendens 3 point til HIK var dog ikke nok til at sikre en plads i slutspillet, men der er håb endnu. I grundspillets sidste runde skal HIK herrerne nemlig møde HRT, som pt. ligger på den eftertragtede 4. plads med knebne 2 point over HIK. Det kræver derfor en klar sejr over HRT og vi håber og tror på at vi kan klare skærene. Kampen mod HRT spilles på udebane på lørdag kl. 12:00. 

 

Resultater:

1. HS: Artem Adviediev – Philip Ørnø: 6-3, 3-6, 6-4
2. HS: André Meinertz – Kasper Warming: 7-5, 6-7, 10-7
3. HS: Thomas Kromann – Christoffer Topp-Parving: 6-2, 7-5
4. HS: Jacob Melskens – Ager Thorn Sørensen: 4-6, 4-6


1. HD: Avdieiev/Meinertz – Christian Sigsgaard/Ørnø: 4-6, 2-6
2. HD: Kromann/Melskens – Warming/Sørensen: 6-3, 6-2


Golden MTB: Gentofte vandt

 

Gentofte vs. HIK

Elitedamer

Ligesom ved herrernes opgør var der også hård kamp om pointene, da vores elitedamer mødte Gentofte på udebane. Selvom Gentofte var favoritter, så var HIK ikke sådan at bide skeer med og satte alle sejl ind for at tage point med hjem til Hartmannsvej. De kæmpede bravt og viste at kampgejsten absolut var intakt blandt vores damer. Efter single og doublekampene lød cifrene på 3-3 og endnu en gang skulle en Golden Matchtiebreak til for at finde dagens vinder. Både Liva Møller og Fie Astrup formåede at vinde deres singler og double og det blev dermed dem der skulle forsøge at afslutte dagen med den afgørende sejr. Desværre var det Gentofte der trak det længste strå, men på trods af nederlaget var der store roser til vores damer for en flot kamp og gode dueller. Damernes sidste kamp spilles på hjemmebane på lørdag kl. 13:00 mod KB.

 

Resultater:

1. DS: Emilie Francati – Alberte Kleist Jørgensen: 6-0, 6-0d
2. DS: Emma Vesten Håkansson – Fie Astrup: 3-6, 3-6
3. DS: Milla Maluka Hoffmann – Liva Viller Møller: 6-2, 4-6, 8-10
4. DS: Josefine Malling – Lea Wejp-Olsen: 6-0, 6-3


1. DD: Francati/Håkansson – Jørgensen/Wejp-Olsen: 6-1, 6-1
2. DD: Hoffmann/Malling – Astrup/Møller: 3-6, 1-6


Golden MTB: Francati/Håkansson – Astrup/Møller: 10-7

 

Luk