Menu

Med ønsket om en glædelig jul fra HIK's håndboldformand

image
11. december 2023 kl. 15:39

Kære alle

Året nærmer sig sin afslutning, og i håndboldverdenen er dette altid en særlig tid. Det markerer ikke kun halvvejspunktet i turneringen, og byder en række dejlige sociale aktiviteter velkomne.

Vores to 1. seniorhold har oplevet en fantastisk start i 2. division og begge hold ligger med i toppen af 2. division - en præstation, vi er meget stolte af. Samtidig blomstrer vores børne- og ungdomsafdeling, og det glæder mig inderligt, at vi kan prale af store årgange i især vores pigeafdeling. Det vidner om, at HIK Håndbold er et sted, hvor folk gerne vil være en del af fællesskabet. Jeg vil også fremhæve, at vores U17-hold har haft en imponerende start, og begge 1. hold skal spille i Ligaen efter jul. Dette er særligt betydningsfuldt, da mange af vores U17-spillere vil gå på efterskole, hvilket gør denne årgang særligt udfordrende.

I 2023 har vi fået tilknyttet en passioneret ildsjæl, Christian Dalmose. Fra dag ét har Christians engagement smittet af på alle i klubben. Han fungerer som træner for vores U15D-hold, leder morgentræningen og beklæder rollen som daglig leder af HIK Håndbold. Christian har hurtigt sat sit præg på klubben og stod bag vores succesfulde bankoarrangement, hvilket vi alle i HU er dybt taknemmelige for.

Som en lille håndboldklub er vores eksistens primært afhængig af frivillige kræfter og vi ville slet ikke kunne få det til at løbe rundt uden alle de hænder, der hjælper i den dagligdagen. Det er guld værd for klubben og der kan ikke siges et stort nok tak.

Jeg vil gerne ønske alle vores medlemmer, forældre og især vores frivillige en glædelig jul og et lykkebringende nytår. Jeg håber, I får mulighed for at nyde nogle dejlige juledage i familiens skød!

Vi ser frem til vores fælles traditionelle juletur til Lund, der altid er fyldt med sjov og spændende kampe.

Og så glæder vi os til endnu flere timer sammen i hallen efter jul.

 

Glædelig Jul

Mette Vestergaard, HIK håndboldformand

Luk