Menu

Kabalen er gået op. Thomas Møller træder til

image Foto: Jepser Edvardsen, Contineo
11. august 2023 kl. 09:07

Vi er glade for at kunne løfte sløret for vores træner for DS2 for den kommende sæson. Thomas Møller, der allerede er en del af HIK som træner for vores U17 Piger, har sagt ja til at tage denne opgave på sig.

Thomas Møller er en erfaren og kompetent træner. Hans engagement, dedikation og evne til at udvikle unge talenter har gjort ham til en respekteret træner i klubben. Vores DS2 hold kommer i den kommende sæson til at bestå af en stamme af rutinerede piger, der igennem 3 sæsoner har gjort det rigtig godt i 3. division, sammen med unge talenter, der er rykket op fra U19. Denne blanding af erfaring og ungdommelig entusiasme skaber et spændende fundament for holdet.

En vigtig opgave for Thomas bliver at samle holdet og skabe en stærk enhed. Med hans erfaring som træner i klubben og ikke mindst hans kendskab til spillerne og klubben, er vi overbeviste om, at han er den helt rigtige til opgaven. Hans evne til at motivere og inspirere spillere vil være med til at skabe et positivt og konkurrencepræget miljø, hvor alle spillere kan udvikle sig og præstere deres bedste.

Selvom det ikke lige indgik i mine planer for sæsonen, så var det ikke svært at sige ja, da klubben spurgte om jeg ville give en hjælpende hånd med DS2. Jeg kender jo spillerne fra de foregående år på DS1, og i særdeleshed alle de spillere jeg har haft på U19 de sidste to år, hvor vi havde en fantastisk rejse sammen. Så jeg ser frem til at tilbringe endnu flere timer i hallen med dem, og være med til at skabe et træningsmiljø som både er udfordrende, sjovt og lærerigt, og som også giver plads til den enkelte spillers ambitioner på og uden for håndboldbanen.” fortæller han og fortsætter:

” Det er en stor fordel at jeg både kender spillerne, men i særdeleshed også Thomas Brønd på DS1, og er sikker på at vi sammen kan styrke dameafdelingen i HIK i et tæt samarbejde mellem de to hold. Jeg fortsætter naturligvis som træner på U17 pige i det nye samarbejde med VSH, hvor vi er kommet rigtig godt fra land både på pige- og drengesiden. Jeg ser frem til en spændende sæson med nye sjove udfordringer.” fortæller Thomas Møller.  

Vi ser frem til den kommende sæson med stor optimisme. Vi ønsker Thomas Møller og vores DS2-hold al mulig held og lykke og ser frem til at se dem levere gode resultater og fortsætte med at skabe positive fremskridt for klubben.

 

Luk