Menu

Ny erfaren leder til HIK fodbold

image
23. december 2022 kl. 10:12

Andreas Floor tiltræder den 1. februar 2023 jobbet som daglig leder for fodbold i Hellerup Idræts Klub.

Andreas Floor bliver ny daglig leder af HIK fodbold. Han kommer fra en stilling som Børn -og Unge Manager - Ungdoms og Børnefodbolds ansvarlig i HUI (Hørsholm Usserød Idrætsklub), hvor han igennem de seneste 3 år har haft det overordnede ansvar for HUI ungdoms og børnefodbolds strategi og for implementeringen af denne til både træning og til kamp. Ydermere har Andreas ledet de sportslige ansvarlige samt cheftrænere i ungdoms- og børneafdelingen.

Andreas Floor har før sin tid i HUI haft flere ledende stillinger både i og udenfor sportsverdenen – blandt andet som mangeårig Business Director i Carat Denmark.

 

Fodboldudvalgsformand Kim Meurs-Gerken siger:

Det har hele vejen igennem processen været en prioritet for fodboldudvalget at finde en person som har kompetencerne, erfaringen, viljen og ikke mindst passionen til at fortsætte det arbejde som vi er i gang med. Og det er vi ikke i tvivl om at vi har fundet i Andreas. Jeg er derfor glad for, at Andreas Floor har takket ja til jobbet som daglig leder af HIK fodbold.”

 

Andreas Floor siger

”Jeg glæder mig helt enormt meget til at komme til HIK. Jeg ser frem til at sætte min efterhånden mange års erfaring fra HUI samt min erfaring som leder i erhvervslivet i spil som daglig leder hos HIK fodbold.
Og så ser jeg især frem til arbejdet med at skabe udvikling og fællesskab, som er to ting, der især ligger mit hjerte nært. At få lov til at arbejde med netop dette i en traditionsrig og stor klub som HIK er en mulighed, jeg kun kunne sige ja til.”

Et stort velkommen til HIK, Andreas! Vi glæder os til at have dig med på holdet.

Luk