Menu

HIK sender Yousef Salech til Brøndby

image
28. juni 2021 kl. 13:05

HIK har i dag solgt Yousef Salech til de danske mestre fra Brøndby.

Den 19-årige angriber har haft en stor sæson i HIK, hvor han blandt andet har scoret 7 mål og haft adskillige oplæg til chancer og mål.

”Det er en stor og glædelig nyhed at Yousef Salech i dag har fået en fuldtidskontrakt i Brøndby. Mestrene får et stort talent med den rette indstilling og lyst til at lære og forbedre sig. Han har været mange år i HIK, og alle i klubben er stolte af den her transfer” udtaler sportschef i HIK, Per Frimann.

Den unge angriber blev allerede som 2 års U19 spiller hentet ind i førsteholdstruppen og fik hurtigt markeret sig i træningskampene før sæsonen 2020-21, hvor HIK sluttede på en 2. plads i 2. division.

”Jeg vil gerne rose Brøndby for deres scouting og for netop at kigge efter de store talenter og lidt uslebne diamanter, der kan befinde sig i 2. division. Det er ikke altid nødvendigt at tage til udlandet for at finde unge spillere, der har noget ekstraordinært”, siger Per Frimann.

HIK har i de senere år satset meget på talentudvikling. Det har været et vigtigt element i klubbens strategi for fremtiden, at udviklingsmiljøet kunne blive så godt, at man kunne sende spillere videre, eksempelvis til Superligaen.

”Det her er en stor anerkendelse af det arbejde, der udføres af de mange dygtige trænere i HIK og af den indsats, som vores talentchef, Jackie Nissen, gør hver eneste dag for at udvikle HIK’s niveau. Det er altså godt arbejde.” slutter Per Frimann.