Menu

Fortjent uafgjort i sidste sekund

image
20. august 2021 kl. 13:13

HIK spillede onsdag aften uafgjort i Gladsaxe Idrætspark mod AB i en hårdt spillet kamp med 8 gule kort (5 til AB og 3 til HIK).

De to hold har det med at give hinanden kamp til stregen, og det skete også onsdag, hvor HIK udlignede i 96. minut. Gregers Arndal scorede simpelthen på kampens allersidste boldberøring, da han heroisk kastede sig frem og hamrede bolden i mål via overliggeren til kolossal jubel for alle HIK’ere.

Inden da var AB kommet foran 1-0 i 54. minut på holdets første chance i kampen efter et hjørnespark. På det tidspunkt var det imod både spil og chancer, at AB kom foran for HIK havde kontrolleret 1 halvleg med klog fodbold og havde ovenikøbet haft fire store muligheder for at komme foran.

Den manglende udnyttelse af gennemspillede chancer er noget, som holdet fortsat skal arbejde med, men måden holdet kæmper på og forstår at presse de sidste procenter fysisk og mentalt er virkelig noget, der kan skabe resultater i denne sæson.

Lørdag kl. 13.00 spiller HIK hjemme imod topholdet Næstved. Kampen afvikles på bane 2 ved Maglegårdshallen, og billetter kan købes på Boldbillet.dk. Det skal siges, at billetterne gælder til siddepladser indenfor hegnet.