3 point! Dramatisk kamp udløser vigtige point til 1. herresenior

image
30. oktober 2023 kl. 14:37

Det var svært ikke at sidde helt ude på sædekanten, da HIK i fredags mødte Fremad Amager på hjemmebane. En kamp der skulle vise sig at rummede både stilhed og storm.

Efter 40 minutters forholdsvis begivenhedsløst spil, opstod der pludselig tumult i Fremad Amagers felt. Mikka Bassejr Heller og HIK's Milan Justin krydsede klinger og et straffespark blev tildelt HIK. Milan blev tog sparket selv og udsigten til en hjemmebaneføring var nær, men Amager målmanden Mikkel Andersen læste Milan og pillede bolden sikkert væk fra netmaskerne. Første halvleg forblev dermed på 0-0.

I anden halvleg ændrede kampen sig markant. Efter 57 minutter kom forløsningen endelig, da Frederik Emil Andersen med selvsikkerhed sparkede bolden ind i mål og en HIK føring var aktuel. Lykken varede dog kort. Fremad Amager's Alexander Johansen blev skiftet ind kort efter HIK's mål og skulle kun bruge få minutter før han satte en stopper for hjemmebaneføringen og udlignede til 1-1. Kampens tempo forblev dog intakt og HIK'er, Mathias Veltz, svarede igen med kampens 3. mål i 64. minut.

3 point syntes igen at være inden for rækkevidde for HIK, men dramaet sluttede langt fra her. Med 20 minutter igen kom et rødt kort til Frederik Valbjørn og vi måtte klare skærene med en mand i undertal resten af kampen. Heldigvis lod det ikke til at tage energien fra HIK mandskabet. Tværtimod, for i kampens 74. minut øgede Adbul Arshad føringen til 3-1, og derfra så vi os ikke tilbage.

Det endte med en vigtig sejr til HIK, hvorved vi har lagt yderligere afstand til bunden af tabellen i 2. division og placerede os på en foreløbig 10. plads. Sådan!