Menu

Renoveringen af Maglegårdshallen er desværre forsinket

image
15. juli 2022 kl. 13:21

Som I ved, har Gentofte kommune været i gang med en renovering af Maglegårdshallen i meget lang tid nu. Vi har løbende været i dialog med Gentofte Kommune om projektet, da der har været udfordringer med at følge tidsplanen. Gentofte Kommune er nu vendt tilbage til os og har bekræftet at der har været både bygge- samt projektmæssige udfordringer hos både kommunen og entreprenøren.

 

Vi kan dog benytte hallen allerede fra uge 31

Det er dog en glæde at kunne meddele, at vi kan benytte hallen igen fra uge 31 og frem – dette er vigtigt eftersom vi i netop uge 31 afholder HIKs sommercamp i håndbold.

Resten af efteråret vil Gentofte Kommune færdiggøre både det udvendige areal samt det indendørs så vi fra januar 2023 igen kan benytte os af en endnu bedre Maglegårdshal end vi har kendt til tidligere.

Selvom det er trist at projektet ikke er blevet færdig til tiden, vil vi glæde os på vegne af vores mange medlemmer i både håndbold og fodbold som har stor glæde af hallen – specielt i vintersæsonen. Og samtidig glæde os til at besøge Claus igen i den nye Cafe indenfor i Maglegårdshallen.

Indtil da vil vi arbejde sammen med Gentofte Kommune om at skabe de bedst mulige rammer for vore mange medlemmer der hver dag besøger Maglegårdshallen.

 

Fortsat god sommer

 

Mvh

Bestyrelsen

Luk