Menu

Martin Dahl forlader HIKs hovedbestyrelse

image Foto: Jepser Edvardsen, Contineo
20. juni 2023 kl. 09:23

Kære medlemmer

 

Vi kan konstatere, at der i HIKs hovedbestyrelse ikke længere er tillid til Martin Dahl fra de resterende 6 medlemmer af hovedbestyrelsen.

Dette på baggrund af Martin Dahls ageren i sin tid som hovedbestyrelsesmedlem og især i de sidste måneder op til, under og efter HIKs generalforsamling.

Bestyrelsen har derfor venligt opfordret til, at Martin Dahl trak sig som medlem af hovedbestyrelsen i god ro og orden, så Martin kunne forblive medlem af HIK. Dette ønskede Martin imidlertid ikke, hvorfor hovedbestyrelse så sig nødsaget til at ekskludere Martin Dahl fra klubben pr. 19. juni 2023, jvf. HIKs love §6, stk 2.

Dette er et drastisk skridt. Det er vi klar over. Ikke desto mindre er det de resterende 6 medlemmer af hovedbestyrelsen der tilsammen repræsenterer Håndbold, Fodbold og Tennis som alle er enige om denne beslutning så hovedbestyrelsen kan fortsætte det vigtige arbejde der ligger i at drive og videreudvikle klubben for vores medlemmers bedste.

Hovedbestyrelsen vil nu rette henvendelse til Tennisudvalget med henblik på at få valgt et nyt medlem fra tennisafdelingen til HIKs hovedbestyrelse.

 

Mvh

HIKs hovedbestyrelse

Søren Smedegaard, HIK Formand

Søren Brøchner-Mortensen, HIK Næstformand

Kim Meurs-Gerken, Formand HIK Fodbold

Mette Vestergaard, Formand HIK Håndbold

Bent Jørgensen, Formand HIK Tennis

Peter Munch Andersen, Bestyrelsesmedlem

Luk