Menu

Månedens HIK'er - Mariami Tedoshvili

image
31. marts 2022 kl. 15:58

Denne måneds HIK skal vi denne gang finde i tennisafdelingen. En person der har gjort en særligt nævneværdig indsats for klubben og dens mange medlemmer i marts måned, er vores 21-årige timetræner Mariami Tedoshvili. Mariami har gjort sig særligt bemærket, da hun været tovholder ved op til flere tennisarrangementer og senest har hun også meldt sig under fanerne til at hjælpe med træning for ukrainske flygtninge, qua sine rødder i Georgien. Mariami har altid spillet i HIK og hun arbejder flittigt på at blive ved med at dygtiggøre sig som tennistræner. Hun er pt i gang med at færdiggøre en tennistræner coach uddannelse og kan dermed tilføje fjerde uddannelse til cv’et. Mariami er studerende på nuværende tidspunkt, og selvom hun ikke kan være i HIK i lige så mange timer, som hun kunne tænke sig, så er den tid hun bruger i klubben aldeles værdsat og uundværlig:

” Mariami har været inde i en utrolig udvikling som træner, som først og fremmest er båret frem af, at hun har et super drive, er nysgerrig på hele tiden at blive bedre sammenholdt med, at hun har et imødekommende væsen, som gør, at man kun kan holde af hende. Hver gang jeg spørger Mariami om hun kan tage en ekstra tjans som træner eller deltage i en workshopfor at dygtiggøre sig siger hun ja. Det eneste som ’bremser’ hende lidt for tiden er hendes uddannelse, som hun skal indpasse ved siden af sit store engagement i HIK tennis.” fortæller klubchef, Jan Bartram.

Mariami er at finde flere steder i klubben – faktisk stort set ved alle alderstrin. Hun er nemlig på at finde i alt fra N2L, turneringspillere til tennisskolen. Uanset hvor du finder hende, kan du være sikker på at blive mødt med et smil og et åbent sind, og det er aldrig påtaget. Vi glæder os over at have en træner som Mariami i HIK og du kan allerede nu glæde dig til at læse et portræt af hende i den kommende måned.

Tak for din indsats, Mariami!

 

Luk