Menu

En nytårs hilsen fra hovedbestyrelsen

image
31. januar 2022 kl. 09:43

Kære HIK’er,

Endnu et år er gået - og fra bestyrelsens side vil vi gerne takke jer for jeres store opbakning omkring klubben. Uden jer, var vi her jo ikke.

 

Slut med Corona-restriktioner

Det har bestemt været et 2021, hvor Corona spillede en markant rolle på banerne rundt om på vores anlæg. Man kan sige, at det er en urimelig modstander, der er svær at vinde over. Ikke desto mindre har alle tre afdelinger på trods af nedlukningerne oplevet fremgang i antal medlemmer. Det er jo positivt i sig selv. 

Der er derfor meget glædeligt, at vi fra og med den 1. februar atter er helt fri for Corona-restriktioner og anbefalinger i idræts- og foreningslivet. Som myndighederne, opfordrer vi naturligvis til, at vi fortsat omgås hinanden med omtanke og opfordrer til fortsat at holde øget afstand, når mange er samlet - og blive hjemme, hvis man har tydelige symptomer.

 

Gode debatter på årsmøderne

2022 er i fuld gang og årsmøderne i alle tre afdelinger er blevet afholdt i løbet af denne uge. Dette affødte nogle til tider ophedede, men altid vigtige diskussioner både før, under og efter møderne. Fx har vi fået drøftet vores mange unge medlemmers trivsel, herunder hvordan vi fastholder de unge 15-18 årige, når de tager på efterskole og videre ud i livet. Det skal være sjovt at dyrke sport, hele livet.

Et andet vigtigt emne har været balancen mellem udvikling af vores mange talenter og plads til bredden. Den overordnede medlemsfremgang giver nemlig nogle kapacitetsmæssige udfordringer, hvor de respektive udvalg løbende må udvise stor kreativitet for at skabe optimale rammer for alle medlemmer. I den forbindelse vil vi gerne rose alle jer frivillige, der hver eneste dag er med til at gøre en kæmpe forskel for idrætsudøvere i alle former og aldre.

 

Den gode tone i HIK

Vi er specielt begejstrede over den positive tone, der langt hen ad vejen er med til at definere, hvad det vil sige at være HIK’er. En opgave, som vi fra bestyrelsens side har fokus på i 2022. Vi vil dog gerne her benytte lejligheden til at indskærpe, at vi forventer, at alle medlemmer bevarer den gode tone over for alle, både internt over for de mange frivillige og eksternt, når vi er ude i samfundet. Det er en vigtig grundpille i HIKs værdisæt.

 

Slutteligt har årsmøderne også resulteret i et enkelt nyt medlem i hovedbestyrelsen; Martin Dahl fra Tennis. Velkommen til Martin.

 

Og velkommen til 2022, hvor vi håber på mange gode oplevelser rundt om i klubben.

 

Godt Nytår

 

Hovedbestyrelsen HIK 

Søren Smedegaard

Søren Brøchner Mortensen 

Elizabeth Porsing

Mette Vestergaard

Martin Dahl

Kim Meurs-Gerken

Peter Munch Andersen

Luk