Menu

Om HIK

En klub for alle

Vi, Hellerup Idræts Klub (HIK), er en af Danmarks største idrætsforeninger. Vi tilbyder både fodbold, håndbold og tennis på flere adresser i Hellerup. Vi har lige nu knap 4.800 medlemmer fordelt på de tre sportsafdelinger, og godt 150 ansatte. HIK er en velfungerende organisation med en solid portefølje af veluddannede trænere, ledere, drifts - og administrative medarbejdere. Udover de mange fuld- og deltidsansatte har vi også en del frivillige kræfter, der er involveret i klubbens udvikling.

I HIK er medlemmerne det vigtigste vi har – og derfor er vores arbejde også forankret i deres interesser. Vi skal som forening afspejle de mennesker som udgør HIK, og det gør vi os umage med, hver dag.

HIK er, på tværs af de tre afdelinger, fokuseret omkring udvikling af både talent, glæde ved sporten og at levere et ekstraordinært godt produkt. Vi arbejder for at kunne tilbyde alle vores medlemmerne en kvalitetsorienteret træning og udvikling gennem kvalificeret vejledning - uanset ambitionsniveau. Derfor dækker vores trænere også alle niveauer fra begynder til elite.

HIK’s administration holder til på Hartmannsvej 37 i Hellerup. Her finder du også tennisafdelingen. Vores tennisafdeling råder her over 8 indendørs tennisbaner og 18 udendørsbaner, heraf 14 grusbaner, 2 red plus baner og 2 hard court.

Trænger du til en bid mad eller lidt koldt at drikke efter en omgang tennis, så kan dette nydes i restaurant HIK på 1. salen. Her får du en skøn udsigt over de smukke rødgrusbaner og kig til Messiaskirken. Tennisafdelingen råder desuden over fire grusbaner mellem Onsgaardsvej og Strandparksvej ved Hellerup Havn, også kaldet ”havnen” i daglig HIK tale. I disse skønne omgivelser er der også mulighed for at købe mad og drikke i Lines café, hvor der både er toiletter og omklædningsfaciliteter til rådighed for medlemmerne.

Fodboldafdelingen holder til sammen med håndboldafdelingen i Maglegårdshallen på Bregnegårdsvej, hvor tre fodboldbaner og to håndboldhaller med tilhørende faciliteter danner rammen for afdelingernes liv. Her kan du også få lækre forfriskninger i café HIK, mens du følger med i det der sker på fodboldbanen eller i håndboldhallen.

Alt i alt er HIK for alle. En klub fuld af diversitet og med et glædesfyldt mindset. Hos os er det vigtigste, at alle bliver mødt med åbenhed og nysgerrighed. Om du har elite-drømme eller mest af alt holder af fællesskabet, så glæder vi os utroligt meget til at byde dig velkommen

Luk