Menu

HIK Håndbold tilknytter stor kapacitet. Velkommen til Christian Dalmose

image Foto: Anders Kamper, SN.dk
13. juni 2023 kl. 09:19

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til Christian Dalmose hos HIK Håndbold. Idet Christian savner at komme lidt på gulvet igen, har han sagt ja til at få en rolle i HIK som træner for vores talentfulde U15 drenge, ligesom han vil hjælpe med at give vores klub et løft i form af en rolle som konsulent med fokus på udvikling af ungdomssiden.

I håndboldkredse behøver Christian Dalmose næppe nogen præsentation, da hans trænermeritter gennem de sidste 20 år taler for sig selv. Hans CV omfatter topklubber på både herre og damesiden, herunder Ikast-Bording, Aalborg DH, Ajax København, Viborg HK mm. Udover sin meget imponerende trænererfaring har Dalmose også selv spillet på topplan, i bl.a. Ajax København og Virum Sorgenfri, i tillæg er han kendt som kommentator på Viaplay.

Dalmose kan med sin store håndbolderfaring både som træner og spiller give HIK håndbold et stort løft og vil med styrke vores arbejde med at udvikle og fastholde vores unge spillere.  Vi har en stor børneafdeling og vil gerne sikre at vores børnespillere, også i ungdomsregi, vil opleve at HIK Håndbold kan tilbyde både den sociale dimension, men også et håndboldmiljø for alle.

Dalmose udtaler selv at "HIK Håndbold er i gang med mange spændende ting, som jeg gerne vil være en del af og hjælpe med at løfte det næste år.”

Tilføjelsen af Christian Dalmose, vækker stor begejstring som HIK formand, Mette Vestergaard:  " Vi er utrolig glade for at Christian vil være en del af HIK Håndbold. Det er præcis sådan en kapacitet vi mangler for at kunne videreudvikle klubben. Christian besidder enormt mange kompetencer, som strækker sig fra talentarbejdet, til arbejdet med breddespillere og ikke mindst dialog med forældre og trænere.”

Et stort velkommen til Christian Dalmose! Vi glæder os meget til samarbejdet.

Luk