Menu

Angriber talentet, Morten Olsen skrifter til HIK

image
18. januar 2024 kl. 14:16

I tirsdag kunne vi glæde os over offentliggørelsen af forlængelsen med målmaskinen Mathias Veltz og nu kommer endnu et angribertalent til HIK truppen. HIK har nemlig hentet Hvidovre’s Morten Olsen til klubben på en lejeaftale, der løber frem til sommeren. Den 25 årige angriber har taget hul på træningen i denne uge.

Allerede for nogle år siden ønskede HIK at hente Morten Olsen, da han var topscorer i Danmarksserien for Allerød. Dengang var Hvidovre hurtigere på aftrækkeren og sikrede sig spillerens underskrift. Nu er aftalen med HIK så kommet i hus, hvilket er til stor begejstring:

Morten Olsen spiller med en gejst og energi, som passer rigtig godt ind i vores spillestil. Han har nogle tydelige spidskompetencer på fart og power og jeg glæder mig til at arbejde med ham og bidrage til hans udvikling. Vi har stærke angribere i Mathias Veltz, Milan Silva, Abdul Arshad og Frederik Emil Andersen. Men Morten kommer til at tilføre en ekstra dimension i vores gennemtrænede 4-3-3 system.” fortæller cheftræner Daniel Simacon.

Velkommen til HIK!

 

Luk