Menu

Tomas Biernacki stopper i HIK

image
27. februar 2024 kl. 10:17

Kære HIK’er,

Vi er i denne uge blevet enige med Tomas om, at han stopper som tennistræner i HIK. Tomas har af personlige og familiære årsager haft svært ved at passe sit arbejde som fuldtidstræner, hvilket er årsagen til at Tomas stopper i HIK.

Tomas har været tilknyttet HIK som fuldtidstræner siden foråret 2022 og har i de sidste knap to år trænet rigtig mange af vores medlemmer – dog har Tomas primært trænet vores elitespillere – både junior og senior.

På juniortræningen (DH) vil Tomas på kort sigt blive erstattet af bl.a. André Meinertz samt vores øvrige trænerteam, for at sikre at kvaliteten af træningen forbliver på samme høje niveau.

For seniortrænings vedkommende vil Tomas i den næste tid blive erstattet af Michael Tauson, som vil træne både 1. og 2. senior herrer.

Vores nye klubchef Niklas Rosengren starter som bekendt allerede d. 1. marts, og vi vil sammen med Niklas derefter have fokus på, hvordan vi i HIK organiserer os bedst i fremtiden.

Vi vil gerne takke Tomas for sit store bidrag til udviklingen af klubbens medlemmer og samtidig ønske Tomas alt det bedste fremover.

Luk