Menu

Tilmeldingen til La Manga i foråret 2023 er åben

image
05. december 2022 kl. 13:16

Det grå vintervejr er over os og man begynder for alvor at savner sol og sommer. Heldigvis kan vi allerede nu gå og glæde os til den årlige La Manga tur, som denne gang falder søndag den 16. april til lørdag den 22. april 2023 og du kan tilmelde dig allerede i dag. Du finder al info om turen, priser osv. herunder:

Der har igennem et stykke tid været arbejdet på at få turen op at stå, og både fly og tennisbaner er for længst forhåndsbooket. I allersidste øjeblik indså management for vores sædvanlige residens Hotel Principe Felipe, som er ved at undergå er større opgradering, at de ikke ville blive klar til at genåbne, tidsnok til at vi kunne bo på hotellet i april 2023. Det er heldigvis lykkedes at skaffe alternativ indkvartering til os alle - 64 deltagere plus 8 trænere ved fuld tilslutning - på det 4 stjernede hotel DELFINES Hotel & Suites, som ligger ca. et kvarters kørsel fra tennisanlægget.

Der er arrangeret shuttleservice mellem hotel og tennisklub, så hvert hold (af 32) bliver kørt frem og tilbage mellem hotel og tennisklub to gange dagligt. Ønsker man at transportere sig på andre tidspunkter, sker det for egen regning. Vi har fået oplyst at det koster ca. 20 euro i taxa hver vej.

Frokosten indtages i tennisklubben, mens morgenmad og aftensmad indtages på hotellet.

Turen består denne gang af 6 overnatninger og der er planlagt 5½ dags træning, hvis vejret ellers tillader det.

Christian Madsen er nu hos Nordic Sport and Travel Concept, som er en del af Nordic Sport Investment ApS Rejsegaranti nr. 3465, hjælper os igen i år med opkrævning af depositum og restbeløb, så vi er dækket under rejsegarantifonden.

Turen er forbeholdt HIK's medlemmer.

 

Tennisanlægget og hotel

I finder nærmere informationer om henholdsvis anlæg og hotel på disse link:

https://www.lmctennis.com/

https://www.hotelania.com/en/los-delfines/

 

Træningslejren

Vi tyvstarter udendørstræningen på grus, og laver en masse sjov sammen. Vi forventer, at I er i form, så I kan klare 3 timers træning dagligt fordelt på 1½ time om formiddagen og 1½ time om eftermiddagen. På ankomstdagen træner vi kun eftermiddag og på afgangsdagen træner vi ikke. Evaluering hver aften i baren.

Ved fuld tilslutning på 64 medlemmer træner vi på 8 baner, 4 på hver bane.Holdene er sat på forhånd og varierer henover både dag og uge, ligesom man træner med forskellige trænere. Holdsammensætningen er suverænt besluttet af trænerne. Nogle gange træner man på det tidlige hold andre gange på det sene.

 

Rejseinformationer

Hele gruppen rejser samlet med SAS:

Afrejse: Søndag d. 16. april kl. 06:05 - kl. 09:25 København  Alicante

Hjemrejse: Lørdag d. 22. april kl. 10:15 - kl. 13:35 Alicante - København 

 

Priser (baseret på fuld tilslutning):

Pris pr. næse i doubleværelse: 10.600,- DKK.

Pris pr næse i enkeltværelse:11.600,- DKK.

Melder ens roommate afbud, må man selv dække prisdifferencen imellem single og double belægning. Prisen dækker direkte fly på økonomiklasse, transfer til/fra hotel, overnatning, fuld forplejning, en drink pr måltid, tennistræning, shuttlebus mellem hotel og tennisbaner på faste tider, baner og bolde. Det totale antal værelser der er forhåndsbooket samt fordelingen på dobbeltværelser og enkeltværelser er baseret på antallene fra 2022.

Vi spiser morgenmad i hotellets restaurant, hvor der er buffet. Frokost spiser vi i tennisklubben, hvor vi spiser i to hold. De der træner tidligt spiser også på det tidlige frokosthold. Om aftenen spiser vi samlet i separat sal på hotellet, hvor der serveres buffet.

 

Tilmelding

Tilmelding skal ske via dette link: https://nstc.protravel.dk/Bestil/Rejse/f61edb45-0684-46a0-beac-e234cf3339b7 senest mandag den 12. december kl. 12.00. Princippet er først til mølle, og der lukkes for tilmelding, hvis turen bliver udsolgt inden da. Man anses først for at være tilmeldt når depositum er indbetalt. VIGTIGT: Sørg for at oplyse jeres navn som i passet.

Ved fuldtegning forsøger vi igen i år at administrere en venteliste, som man kan komme på mod indbetaling af et mindre beløb. Eventuelle medlemmer på venteliste vil blive kontaktet i kronologisk rækkefølge og i det omfang der stadig er ledige værelser.

Husk at angive navnet på jeres eventuelle roommate i kommentarfeltet.

Depositum pr næse dkk 6000. Restbeløb til betaling den 1. februar 2023.

Tilmelding er bindende.

 

Tjek hvad I allerede har af rejseforsikring via jeres husstandsforsikring, og overvej at tegne yderlige forsikring. Nordic Sport and Travel Concept rejsegaranti nr. 3465 tilbyder forsikring igennem Gouda:

  1. Corona dækning på rejsen mm, tjek følgende link www.gouda.dk/privat/rejseforsikring/voksen
  2. Afbestillingsforsikring www.gouda.dk/privat/rejseforsikring/afbestillingsforsikring

 

Ved spørgsmål, kontakt da Nina Rye på nr@ninarye.dk

Vi glæder os til en fantastisk tur sammen med jer!

Luk