Menu

Niklas Rosengren får ansvaret for HIK Tennis

image
29. januar 2024 kl. 11:19

Vi er glade for at kunne meddele at Niklas Rosengren tiltræder den 1. marts 2024 i jobbet som klubchef for HIK Tennis i Hellerup Idræts Klub. Vi er overbeviste om, at Niklas omfattende erfaring og dedikation til tennissporten vil være en berigelse for vores klub. Niklas bringer med sig en imponerende baggrund inden for tennissportens verden og har bestridt adskillige ledende roller i forskellige sportsklubber og i Dansk Tennis gennem årene. Bl.a. har Niklas været cheftræner og senere tennis manager i KB, sportschef i Lyngby, sportschef i Virum Sorgenfri Tennisklub og sportschef i Dansk Tennisforbund. Niklas har desuden været assisterende dansk landstræner for DTF samt rejsende fuldtidscoach på ATP Touren. Senest kommer Niklas fra en stilling som club manager i Hørsholm Rungsted Tennisklub, hvor Niklas har været siden august 2022.


Niklas har i sine mange år indenfor Dansk og Svensk Tennis kontinuerligt demonstreret en passion for at opbygge vinderkulturer og skabe et positivt miljø, hvor både elite og bredde trives. Niklas har en bacheloruddannelse indenfor Physical Education Teaching, en svensk træneruddannelse samt diverse kurser fra Danmarks Idræts Forbund, Svensk Tennis Forbund og det Internationale Tennis Forbund – ITF. 


Tennisudvalgsformand Ulla Theil siger:

Vi er meget glade for, at vi HIK har kunne tiltrække en så stærk og erfaren profil som Niklas. Niklas har igennem årene bevist, at han brænder for klublivet og for at skabe de absolut bedste rammer for vores medlemmer og vores ansatte. Niklas har igennem årene arbejdet med alt fra nybegyndere til den absolutte elite, samtidig med at han har skabt fantastiske rammer for bredden der, hvor Niklas har haft ledende roller. Niklas skal bl.a. stå i spidsen for fortsat at videreudvikle
HIK tennis, den daglige ledelse, herunder administration af tilbud til HIK's tennismedlemmer, eksekvering af den sportslige linje, kommunikation til medlemmer og juniorforældre med henblik på at udvikle klubbens store potentiale og sikre en velfungerende tennisafdeling – for både bredde og elite.


Niklas kommer til HIK med en utrolig stor tenniserfaring, både fra ind -og udland, ligesom Niklas har både den teoretiske og praktiske uddannelse på plads. Niklas har mange styrker, hans personlighed, han kan lide at være på tennisanlægget og nyder at være på tennisbanen.


Niklas siger:


Jeg har altid haft stor respekt for HIK, som en af de absolutte ledende klubber igennem tiderne indenfor Dansk Tennis, og jeg glæder mig meget til at være med til at videreudvikle denne traditionsrige klub. Jeg er overbevist om, at jeg med min baggrund, min mangeårige erfaring, samt min passion for både tennis og foreningslivet vil kunne være med til at udvikle HIK Tennis i de kommende år. Jeg ser løsningsorienteret på diverse projekter og ser derudover et stort udviklingspotentiale i HIK, hvor jeg glæder mig til at deltage aktivt i at præge udviklingen. 2024 bliver året, hvor vi sætter HIK yderligere på landkortet. Jeg glæder mig til at komme i gang, og hilse på jer alle.


Vi glæder os meget til at Niklas starter hos os i HIK til marts og vi glæder os til at byde Niklas velkommen.

Luk