Menu

Miraklet om overlevelse og drømmen om slutspillet. Stor hjemmebanekamp i vente

image
12. januar 2024 kl. 13:27

Vi er kommet godt på den anden side af nytåret og det betyder at det atter er tid til at genoptage Holdturneringen. Weekendens kampe antyder at vi har masser af spænding i vente og vi skal endnu en gang på jagt efter vigtige point - både for at opnå miraklet om overlevelse og drømmen om en plads i slutspillet.

 

HIK vs. KB

Lørdag, kl. 13:00, hjemme

Vores eliteherrer starter hårdt ud. KB'erne er nemlig årets første modstander og stiller op med en stærk holdopstilling. Dette er dog ikke nødvendigvis noget der skal skræmme os, da HIK har for vane at finde et ekstra gear, når det gælder et lokalopgør mod KB. Vi går derfor ind til kampen med forhåbninger om at netop dette er tilfældet og glæder os til at opleve, hvad der må forventes at blive både flotte og spændingsfyldte kampe. 

Holdopstillinger:
1. HS: Artem Adviediev – Elmer Møller
2. HS: André Meinertz – Lewie Lane
3. HS: Thomas Kromann – Philip Hjorth
4. HS: Christoffer Kønigsfeldt – Cornelius Shalmi

 

HRT vs. HIK

Lørdag, kl. 12:00, ude

Svære ser det ud for vores elitedamer. Lørdag møder vi HRT, der stiller op med mere erfarne spillere, hvor HIK's damer pt. befinder sig i opbygningsfasen. Men håbet er lysegrønt og på trods af et svært udgangspunkt, så kæmper vi altid det bedste vi har lært, for at få point med hjem til klubben.

Holdopstillinger:
1. DS: Mille Mørk – Liva Viller Møller
2. DS: Frederikke Svarre – Lea Wejp-Olsen
3. DS: Sofia Mortensen – Vigga Scheuer Moesgaard
4. DS: Victoria Kapcia – Annett Ianev

Luk