Menu

Holdturneringen Inde er lige om hjørnet

image
13. januar 2022 kl. 12:17

I weekenden, nærmere bestemt lørdag, skal vores elite kvindespillere i vælten til DTF Holdturneringen. En turnering der kommer til at byde på spænding og dygtige modstandere og hvor vi både er repræsenteret i divisions- og ligaturneringen. Cheftræner for senior, Michael Tauson, glæder sig til at sende pigerne på banen og udtaler: 

"Vi skal møde KB, som er favoritter. De har altid en bred trup med meget erfaring, hvor vi derimod har et yngre hold, som har klaret sig godt i de første tre holdkampe. Jeg oplever at der er god stemning på holdet og pigerne har virkelig leveret solid god tennis og spillet rigtig godt i afgørende situationer i tætte holdkampe. Det har givet pigerne selvtillid og vi har leveret som hold. God holdindsats!" fortæller Michael Tauson. 

Lørdagens kamp program kan du finde her:

 

Vi glæder os til at følge op på pigernes indsats næste uge og indtil da varmer vi op til weekendens begivenhed ved at se nærmere på nogen af de spillere der skal i aktion. Bl.a. er Emilie Bomholt, Frederikke Pape, Alberte Kleist, Martha Stemann og Caroline Dandanell Lindal. Her kan i høre lidt fra Martha og Caroline, der glæder sig til skulle spille sammen med deres holdkammerater:

 

Martha Stemann

- Jeg ser frem til at komme igang med holdkampe igen efter juleferien. Holdkampene er altid sjove da vi ellers normalt i tennis spiller individuelle turneringer og her har vi noget at spille om sammen som hold og så der er altid god stemning 

- Mine våben er nok min baghånd og min serv. Derudover er min styrke også at kæmpe for hver eneste eneste bold. 

- Tennis er en meget social sport som man kan spille hele livet og altid blive bedre til.

- Mit næste mål er at vi som hold kvalificerer os og vinder medalje til slutspillet. 

- Tre ting I ikke ved om mig:

  • Jeg har tre søskende
  • Morgenmad er mig yndlingsmåltid
  • Jeg har pt sabbatår. 

 

Caroline Dandanell Lindal

- Det er altid skønt at spille holdkamp, ikke kun fordi det er dejligt at spille kamp, men også fordi det er fedt at vide, at ens hold er der for at støtte dig, og ikke mindst er man der for at støtte sine egne holdkammerater. Adrenalinen der løber igennem kroppen når kampene er tætte, og selv når kampene ikke er. Jeg glæder mig til selv at skulle spille kamp, og have det sjovt og få styrket holdets fællesskab, ved at kæmpe for første pladsen sammen. Det er både sjovt selv at spille kamp, det glæder jeg mig til, men jeg glæder mig især også til at se de andre spille gode kampe som altid.

- På det her niveau syntes jeg, at man i princippet kan finde ud af det hele, men der vil altid være ting man kan blive bedre til, og nogle slag der er bedre end andre. Mit stærkeste våben er personligt min forhånd. Det har altid været min styrke, da jeg godt kan lide at gå ind og presse min modstander ved at slå hårdt og typisk fladt, og til det er min forhånd mit stærkeste våben. Min baghånd er med tiden også kommet efter det, og er også blevet et våben jeg tør at tage mere i brug.

- Jeg har altid godt kunne lide at spille tennis, da jeg er et stort konkurrencemenneske. Jeg elsker at se hvordan jeg kan udvikle mig, og hvordan jeg kan komme over forhindringer, hvis jeg nu har oplevet lidt modgang i en periode. Tennis er en individuel sport, men det der også holder mig i gang med tennis, er fællesskabet der også kan være i det, når jeg er til træning. Det holder mig i gang at jeg kan have det sjovt samtidig med at jeg kan udvikle mig, og blive bedre til den sport jeg elsker og bruger det meste af min fritid på.

- Mit næste mål er at styrke min serv, så den kan blive mit næste våben, da serven spiller en stor rolle i hvem der er dominerende i kampen. Det kan give en masse fordele hvis man har sin serv som våben, og derfor vil jeg arbejde mod at gøre min serv bedre og mere sikker. Det indebærer at min teknik ændres en smule, og en af de vigtigste dele i at ændre sin teknik er at acceptere at man i starten kommer til at lave fejl, og det er okay at lave fejl, for det skal der typisk til før at man kan blive bedre og fx ændre sin teknik.

- Tre ting I ikke ved om mig:

  • Jeg er meget social og elsker at være sammen med mine venner og dyrke mine venskaber
  • Jeg er meget kreativ og kan bruge flere timer på fx at male eller bage
  • Jeg er meget perfektionistisk ;-)