Menu

HIK på hjemmebane. Liga herrerne sikrer sig årets første sejr

image
16. januar 2023 kl. 16:14

Holdturneringen er atter tilbage og i weekenden tog både vores damer og herrer hul på deres kampe i turneringen. Hjemmebanen på Hartmannsvej blev indviet af vores to herrer hold og hvor begge hold bød HRT op til dans.

Vores ligaspillere bestod i denne omgang af Andreas Fursth, Oscar Rasmussen, Daniel Holtegaard og Romeo Porsing. Herrerne var særdeles oplagte og leverede solidt spil fra start til slut med god fokus gennem alle dagens kampe. Kampgejsten og holdånden var da også i top, og med alt dette tilsammen udmundede indsatsen sig i en overbevisende 6-0 sejr. Sådan! 

Førsteholdet, bestående af Thomas Kromann, Andre Meinertz, Christoffer Königsfeldt og Jacob Melskens, stod overfor et super stærkt hold fra Hørsholm og det blev ikke nogen nem opgave at hive point hjem. På alle singlerne blev der kæmpet bravt og det blev da også til et enkelt point, da Jacob Melskens vandt over Hørsholms Morten Lyngbæk, 7-6, 6-2. Til trods for en ihærdig indsats blev det kun til en enkelt sejr mere i doublerne og vi måtte derfor tage til takke med et 2-4 nederlag for denne gang. 

Nederlaget tog vi dog med oprejst pande, for stemningen var i absolut top hele dagen, med stor opbakning på 20-30 personer, som alle heppede med, til stor glæde for herrerne. Man of the Day, Jacob Melskens, blev da også kåret efter at have vundet både sin single og double kamp. Alt i alt en ganske god dag på hjemmebane! 

Herrernes næste kamp spilles lørdag d. 28/1