Menu

HIK dominere: overbevisende sejr på hjemmebane

image
30. januar 2024 kl. 15:33

Tennisboldene er i den grad fløjet afsted på banerne i weekenden. Udover afslutningen på veteranernes DM var vores elitespillere nemlig endnu en gang i aktion i Holdturneringen og med weekendens resultater er det svært ikke at bide en smule negle, for pludselig er der ændrede udsigter for en plads i slutspillet.

 

HIK vs. ATK

Elitedamer

På hjemmebanen leverede vores elitedamer en stærk indsats på banerne, hvilket blev belønnet med en overbevisende 5-1 sejr over ATK. Glæde og tilfredshed prægede atmosfæren, da damerne viste deres styrke med hele 3 single- og 2 doublesejre over gæsterne. Teamet brillerede ikke kun på banerne, men dyrkede også holdånden og sammenholdet til fulde. Sejren ændrer ikke på den aktuelle nedrykning til 1. division, men den stærke indsats gav absolut spillerne grund til at gå hjem med smil på læben og hævet hovedet efter en veludført opgave. HIK mangler nu at spille mod Gentofte og KB, på hhv. udebane d. 24/2 og hjemmebane d. 2/3. 

Resultater:
1. DS: Alberte Kleist Jørgensen – Katerina Norup Hansen: 5-7, 1-6
2. DS: Fie Astrup – Olivia Kaiser: 6-0, 6-1
3. DS: Sofie Carolina Fraes Espersen – Anna Sundgaard Christensen: 6-4, 6-3
4. DS: Lea Wejp-Olsen – Julia Kositzki: 60, 6-1


1. DD: Jørgensen/Wejp-Olsen – Hansen/Kaiser: 7-6, 6-4
2. DD: Espersen/Liva Viller Møller – Christensen/Kositzki: 6-0, 6-1

 

KFUM vs. HIK

Eliteherrer

På herresiden blev det derimod en knap så vellykket pointjagt - tværtimod. Med hele fire stærke svenske spillere på holdkortet demonstrerede hjemmeholdet deres overlegenhed og besejrede HIK med cifrene 6-0. Den store sejr har nu placeret KFUM i en gunstig position for at kvalificere sig til slutspillet, mens HIK står over for en udfordrende opgave med at hente nok point i de to sidste kampe. Spændingen derfor i den grad til at tage at føle på, men ikke desto mindre er intet afgjort endnu og vi tror fortsat på at en plads i slutspillet kan blive aktuelt. HIK spiller hjemme mod Gentofte d. 24/2 og derefter ud mod HRT på udebane d. 2/3. 

Resultaterr:
1. HS: Filip Bergevi – Artem Adviediev: 6-3, 6-1
2. HS: Oskar Jansson – André Meinertz: 6-2, 6-0
3. HS: Christian Samuelsson – Thomas Kromann: 6-7, 6-3, 10/3
4. HS: Robin Thour – Christoffer Kønigsfeldt: 6-4, 6-3


1. HD: Bergevi/Jansson – Avdieiev/Kønigsfeldt: 6-0, 6-1
2. HD: Samuelsson/Thour – Kromann/Rasmus Møller; 7-6, 6-2

Luk