Menu

Glædelig jul fra tennisformanden

image
20. december 2023 kl. 10:20

Kære alle i HIK tennis

2023 går på hæld, og det varer ikke længe, inden vi skal danse om juletræet og hygge med vores kære – og ugen efter tager vi en nytårsfest.

Året startede noget turbulent, med uro og et nyt tennisudvalg. En for mange ubehagelig periode, men fra september kunne vi igen fokuserer på sammenhold og fællesskab i tennis.

2023 i HIK tennis har heldigvis også været fyldt med glæde, udvikling, vilje og fællesskab. HIK er og skal være et sted for os alle.

Vi er næsten 2600 tennis medlemmer, som ofte spiller på vores dejlige anlæg. Mange seniorer spiller sjov tennis med vennerne, andre deltager flittigt i vores mange aktiviteter: NTL, All Girl, Herre Tennis, Old Boys, Vintermix, Åben bane, Juleturnering, Havneturnering, Klubmesterskaber, hvor der ofte er en hyggelig fest. Andre seniorer spiller holdkampe, turneringer, SM og DM. En tredje seniorgruppe spiller elite-tennis på højeste plan i Danmark, og flere gør det hele.

Vi er 650 børn/juniorer i HIK, hvoraf ca. 400 deltager i vores juniortræning flere gange om ugen. Mange spiller turneringer på hold eller enkeltvis, SM, DM og enkelte deltager også i turneringer i udlandet.

Tillykke til alle jer, både børn og voksne, som har vundet tenniskampe, holdkampe og medaljer i 2023!

Juniorudvalget har gennem året arrangeret mange fine arrangementer for vores juniorer, hvor de har hygget og tilbragt en masse gode stunder sammen i hallen. Årets sidste juniorarrangement blev holdt fredag den 8. december i samarbejde med trænere, med pølsevogn på parkeringspladsen, sjov tennis, boldmaskine, vind en bold over Tauson, medaljer og double turnering. En masse glæde, sjov tennis, sammenhold, musik og ballade i hallen, med skønne juniorer i alle aldre og forældre og vi har sjældent set så mange i hallen på en gang. En virkelig skøn aften i HIK.

Senioreliten er vendt tilbage på tennisbanen. Vi er lykkedes med atter at samles om senioreliten og endda med øget tilslutning på hjemmebanen, hvilket er til stor glæde for os og som vi håber på fortsætter ind i det nye år. Både herrerne og damerne har spillet flot tennis og kæmpet hårdt i 1. halvdel af indendørssæsonen. Damerne ligger til nedrykning, og herrerne er sikre på at blive i elitedivisionen og endda med en chance for at spille slutspil. Dejligt har det været at opleve stor opbakning til vores elitehold og vi opfordrer til at komme og se vores spillere udfolde sig næste gang, der spilles i HIK d. 13/1.

Vi har fået malet pavillonen i 2023 og fået nyt satellit ur-system i hallen, som betyder at klokken altid er det samme på alle urene i hallen. Klokken ringer nu korrekt og vi har sikret ”at tiden ikke går i stå” i HIK.

Vores baner både inde og ude er ofte fuldt bookede. Dette skal ses som noget positivt, da årsagen er, at vi har meget højt aktivitetsniveau. Heldigvis får vi snart 2 indendørsbaner mere, hvilket der arbejdes på højtryk på, og hvis alt går efter planen, står de færdige i 2025. Indtil da opfordrer vi til, at man afmelder sin bane, hvis den ikke skal bruges – og helst i så god tid som muligt, så andre kan få glæde af den.

Når nu vi er ved det med banerne i hallen. Tennisudvalget arbejder på modernisering og optimering af systemet for banetildeling, som vi oplyste på informationsmødet i oktober. Der er mange interesser på spil, og målet er at nå en model, som har bred opbakning blandt medlemmerne. Mange modeller og ideer overvejes baseret på input fra andre klubber. Økonomiske hensyn skal ligeledes varetages. Lige nu er vi i undersøgelsesfasen. Vi ønsker at inddrage medlemmerne i processen og beslutningen. Når vi er længere i processen, vil vi sende forslagene til vejledende afstemning, inden en beslutning tages.

I efteråret har vi sammen med trænerne opdateret HIK Tennis’ strategi med en ny vision, mission og struktur. Denne glæder vi os til at arbejde efter.

Tak til trænerne for en kæmpe indsat i 2023. Tak til alle vores frivillige, tovholderne og holdkaptajnerne for jeres store engagement i klubben og dens arrangementer. Tak til administrationen og banemændene, som dagligt vedligeholder vores anlæg. Og tusind tak til vores sponsorer, for de mange flotte bidrag. Uden alle jer havde vi ikke haft et velfungerende HIK Tennis i 2023.

Også en stor tak til Berit og alle jer i restauranten, for de mange dejlige arrangementer og flere timers hygge i 2023.

I ønskes I alle en dejlig jul og et fantastisk nytår.

Vi ses på banerne. FORZA HIK

 

Julehilsner

Ulla Theil, tennisformand

Luk