Menu

En ny træner er kommet til HIK Tennis. Velkommen til Hiwa!

image
05. oktober 2022 kl. 11:54

Endnu en gang udvider vi trænerteamet i tennisafdelingen. Hiwa er uddannet diplomtræner og har 10 års trænererfaring med i rygsækken. Derudover er Hiwa skarp på fysisk træning, hvortil han er uddannet personlig træner og faktisk var det netop den fysiske træning der i første omgang skabte tilknytningen til HIK. Hiwa har 11 års erfaring som fysisk træner og var selvstændig med sit eget firma, der gjorde sig i personlig træning. Herigennem har Hiwa de sidste par måneder, kunne bookes til at skræddersy personlige træningsforløb til HIK’s medlemmer. Nu er Hiwa så kommet endeligt til HIK på fuldtid, hvor han både kommer til at fungere som tennis- og fysisk træner.

Hiwa kommer fra B93, hvor han har været træner de sidste 6 år. Han har desuden slået sine folder hos bl.a. Hillerød tennisklub og Farum tennisklub, hvor han også selv har spillet tennis, da han var yngre. Vi glæder os meget over at Hiwa nu bliver en fast del af HIK’s trænerteamet og at han allerede føler sig velkommen og hjemme i klubben:

Folk har været meget velkomne og super søde. Jeg har indtryk af at folk rigtig gerne vil lære, nørde og modtage ny viden indenfor tennis og det er jo yderst motiverende at mærke som træner.” fortæller Hiwa og fortsætter:

Det er altid fantastisk at kunne mødes mange mennesker om den samme interesse og det synes jeg helt klart man kan mærke er tilfældet her i HIK. Folk kender hinanden og vil gerne komme hinanden ved. Der er et fedt nærvær og det får os nye til at føle sig velkomne.” afslutter han.

Hiwa er startet fuldtid 1. oktober og er dermed godt i gang i sin nye rolle i HIK. Hjertelig velkommen til Hiwa!

Luk