Menu

"Det er dejligt at være i en klub, hvor det sociale liv bliver dyrket"

image Der er altid gode venner at finde i HIK. Her står Henrik (til venstre) sammen med sine gode venner Christian og Martin
20. januar 2022 kl. 10:19

HIK Tennis rummer mange forskellige og interessante personer - personer som brænder for klubben og er med til at fortælle historien om hvem og hvad HIK er. Derfor dykker vi nu ned i medlemmernes historier og gør os klogere på hvem det er man kan møde, når man begår sig i klubben. Denne gang skal vi møde Henrik Anker Olesen. Henrik har været i klubben i fem år og holder meget af det sociale liv der er i HIK. I har haft mange spændende erhvervsmæssige stillinger og har herigennem samlet på mange unikke oplevelser i det store udland. Bl.a. har han boet 12 år i Asien, hvor han var udstationeret gennem sit arbejde og taler derfor både kinesisk og thai. Sidste år fyldte Henrik 50 år, men han føler sig stadig som en 5-årig indeni. Fødselsdagen skulle selvfølgelig fejres og hvem bedre at dele dagen med end de nærmeste venner fra HIK. 

Henrik er blevet bedt om at sætte egne ord på, hvorfor han har valgt at være medlem i HIK, og hvad han godt kan lide ved vores skønne klub. Herunder kan du læse, hvad han har skrevet: 

 

Derfor er jeg i HIK:

Jeg startede med at spille tennis for 5 år siden med min gode ven Martin. Jeg havde på det tidspunkt boet i Hellerup i 10 år, så HIK var det naturlige valg. Jeg synes stemningen i klubben generelt set er ret fantastisk og at Berit holder nogle super hyggelige fester. Trænerne er ligeledes meget engagerede og er med til at opretholde en super team spirit.

Det er skønt om sommeren at sætte sig op på terrassen og få en øl og noget mad med vennerne efter kampene, samt at drikke noget rosé med vennerne på havnen efter en god kamp. Det er dejligt at være i en klub, hvor det sociale liv bliver dyrket.

Jeg har været med på La Manga fire gange og det har været super sjovt hver gang jeg har været afsted. Det er årets højdepunkt! Jeg har tidligere haft lagt hus til de første tre La Manga fester, og vi har et rigtig godt sammenhold i den gruppering.

Jeg synes Havneturneringen er super hyggelig og jeg var heldig at vinde sølvrækken sidste år sammen med Zibrandt.

 

Det ved i ikke om mig:

Jeg er sort bælte i Taekwondo og træner Elite Teknik i Gladsaxe. Jeg har trænet siden jeg var 12 år og har holdt ca. 20 års pause, mens jeg havde små børn. Hvis stængerne kan holde til det, stiller jeg op til DM i Teknik for Seniorer/Masters i år.

Jeg har to voksne børn. Christina er 19 år og læser medicin i Odense. Brian er 26 år og datalog hos Egmont. 

Jeg rejser en del og i den forbindelse er jeg med i De Berejstes Klub. Jeg har besøgt 80 lande og har lige været i Peru og Dubai.