Menu

Damerne napper en ren sejr over Lyngby

image Der var masser af smil at finde hos damerne efter dagens sejr
30. januar 2023 kl. 13:53

Årets indendørsturnering er så småt ved at nærme sig slutspilsfasen og derfor er det nu der virkelig er vigtige point på spil. For vores elitedamer har det især handlet om at spille sig til nok point for at sikre overlevelse i elitedivisionen og med weekendens resultat, er der nu gode chancer for at missionen lykkes. 

Damerne havde nemlig en god dag på banerne og spillede sig sikkert til en overbevisende 6-0 sejr over Lyngbys damer. Med weekendens point på kontoen, er damerne nu oppe på 9 point i alt og har et forspring på 6 point ned til nedrykningspladsen. Med to kampe tilbage inden slutspillet afvikles, ser det derfor umiddelbart ud til at damerne klarer sig og forbliver i elitedivisionen, hvilket er rigtig flot! 

Herrerne mødte ligeledes Lyngby i weekenden og her så vi ligeledes et hold der kæmpede bravt. Vores 1. single, Fred Hedin Simonsson, stod overfor ingen ringere end Frederik Löchte. hvor både 1. og 2. sæt endte ud i tiebreaks, der desværre endte til Lyngbys fordel med cifrene, 7-6, 7-6, men ikke desto mindre var underholdningen og spændingen i top for de fremmødte tilskuere. 

Jacob Melskens og Christoffer Kønigsfeldt var begge to deres singler på sikker vis og inden doublernes start stod stillingen derfor 2-2. I doublerne var det Lyngby der viste sig stærkest og fik de resterende 2 point med hjem. Dog gik vi fra kampen med 2 vigtige point, som kan have stor betydning for vores placering inden inden det nært forestående slutspil. 

Ligaherrerne var også i aktion i weekenden, da de tog imod KFUM II. Her var spændingen også til at tage at føle på, da man skulle helt ud i en Golden Matchtiebreak for at afgøre hvem der måtte tage det vindende point med hjem. Her faldt det endelige resultat ud til KFUM II's fordel og vi måtte i denne omgang "nøjes" med 3 point. Herrerne fastholder dermed sin 3. plads i ligarækken. 

Luk