Menu

Coronaforanstaltninger og personligt fremmøde til Tennismødet d. 24.1.22

image
21. januar 2022 kl. 14:44

Kære medlemmer

På mandag d. 24. januar finder tennis’ ordinære årsmøde sted. Mødet starter som planlagt kl. 19.30, men da vi forventer et stort fremmøde vil det være muligt at ankomme allerede fra kl. 19.00. For at sikre god afstand mellem hinanden, er mødet flyttet fra den lille hal til den store hal i Maglegårdshallen. Her vil vi sætte 300-400 stole op med behørig afstand imellem. Indgangen til hallen finder man ved siden af multibanen. 

For at gøre mødet så sikkert og tryg som muligt, tages der følgende forholdsregler:

  1. Der er kun adgang mod forevisning af gyldigt Coronapas
  2. Mundbind skal bæres ved ankomst og må først tages af, når man har fundet en siddeplads
  3. Håndsprit er placeret ved indgangene
  4. Der sørges for udluftning i løbet af mødet
  5. Alle deltagere bedes desuden observere de gængse corona retningslinjer - bliv hjemme hvis du har symptomer, hold afstand, nys og host i ærmet.

Nogle har udtrykt ønske om at afgive deres stemme inden mødet er sat i gang. Efter at have drøftet mulighederne med vores juridiske rådgiver, er det konkluderet at dette desværre er i strid med forretningsordenen. Ønsker man at afgive sin stemme, skal man derfor deltage i mødet på sædvanlig vis. Ved ankomst udleveres et sæt stemmesedler. Medbring også selv kuglepen.

Der vil ikke være servering, men man er velkommen til selv at medbringe en vand.

 

Vi håber at I vil komme og udøve jeres demokratiske ret som medlemmer af vores forening og høre beretningen for 2021, samt hvad de opstillede kandidater står for og være med til at tage stilling til, hvem I ønsker i tennisledelsen i HIK.