Menu

4 X DM GULD TIL HIK VED DE DANSKE MESTERSKABER FOR SENIORER

image
27. juni 2021 kl. 21:32

En helt fantastisk weekend for HIK er ved at være overstået, og vores dygtige spillere har endnu engang vist nogle sande kraftpræstationer - og har taget hele fire DM-titler med hjem fra turneringen.

Flot form under hele turneringen

Hannah Viller Møller er ny Danmarksmester for seniorer udendørs 2021. Endnu et fantastisk resultat for vores 19-årige HIK-spiller.

Danmarksmesterskaberne for seniorer blev afgjort i Rødovre Tennisklub, hvor Hannah Viller Møller slog Rebecca Mortensen fra KB med 6-0 ; 6-2. Men en sejr i damesingle var ikke nok for Hannah, som også blev danmarksmester i mixeddouble sammen med Thomas Kromann om lørdagen.

Valdemar Pape, der vandt guld ved indendørs DM tilbage i marts måned - og som i den grad overraskede alle, forsatte den flotte stil og beviste sit talent endnu engang. Søndag slog han nemlig den tidligere danmarksmester, Philip Hjorth, fra KB med 6-4 ; 6-2.

”Jeg bliver ved med at holde mig i kampen og siger til mig selv, at han skal lave vinderne for at vinde kampen. Jeg stoler på mig selv og ved, at jeg er i så god form, at jeg kan blive ved med at spille godt i tre sæt. Det giver en ro, fordi jeg tit ser, at modstanderen bliver lidt træt,” siger Valdemar Pape om finalen, der kunne opleves på tv-kanalen SPORT LIVE. Sådan skriver Dansk Tennisforbund i en pressemeddelelse på deres hjemmeside.

Endnu en succes til HIK

I herredouble var HIK også dominerende og endte med at vinde fire ud af fem danmarksmesterskaber. Alexander og Christoffer Kønigsfeldt, de to HIK-brødre, viste en helt fantastisk form mod Anders Grinderslev og Patrick Kristensen fra Give.

Faktisk havde de to matchbold ved stillingen 6-0, 5-0. Men Grinderslev og Kristensen fik afværget de ydmygende cifre, som to gange 6-0 ville have været. I stedet kom de på 3-5, inden Christoffer Kønigsfeldt kunne serve kampen og guldet hjem. Sådan skriver Dansk Tennisforbund på deres hjemmeside i en pressemeddelelse.

HIK er bragende stolte af vores mange og dygtige talenter, og vi glæder os over det enorme engagement og den vilje, der ses i spillerne, og særligt i den forløbne weekend.

Flot gået alle sammen.

 

RESULTATER DM-FINALER

  • Hannah Viller Møller (HIK) – Rebecca Munk Mortensen (KB) 6-0, 6-2
  • Valdemar Pape (HIK) – Philip Hjorth (KB) 1-6, 6-4, 6-2
  • Alexander Kønigsfeldt/Christoffer Kønigsfeldt (HIK) – Anders Grinderslev/Patrick Kristensen (Give) 6-0, 6-3
  • Simone Alipieva/Karoline Laursen (KB) – Emma Håkansson/Hannah Viller Møller (HIK) 3-6, 6-1, (10-8)
  • Hannah Viller Møller/Thomas Kromann (HIK) – Emma Håkansson (HIK)/Patrick Kristensen (Give) 6-3, 6-2 (spillet lørdag

 

KILDEHENVISNING: DTF.dk 

Fire ud af fem DM-guld til HIK · Dansk Tennis Forbund