Menu

Vintermix

Første søndag i hver måned fra oktober til april

I denne perioder er der baner til rådighed til mixdoubler for HIK's seniormotionister.

Kampene sættes op i tidsrummet 18.00 til 21.45 og varer 1 time og 15 min eller 1 time og 30 min afhængig af antal tilmeldte.

Konceptet er at man tilmelder sig fra gang til gang.

Fremgangsmåden er som følger:

I tilmelder jer mailinglisten som par ved at udfylde og returnere vedhæftede Excel ark.

Sørg for at alle felter er udfyldt, og bemærk at vi blot skal bruge en tilmelding pr. par.

Når I er tilmeldt mailinglisten modtager I, i løbet af den foregående måned, en invitation til kommende Vintermix – søndag.

Kan og vil I spille, besvares mailen med det samme med 1 (og kun 1) ja tak pr. par. Spilleplanen mailes ud kort efter.

Man tilmelder sig altså når man har tid og lyst – hver gang eller blot nogle gange – det står frit. Hvis ens faste mixmakker er forhindret, kan man stille op med en reserve på samme niveau.

Kan man ikke støve en makker op, er man velkommen til alligevel at tilmelde sig. Så forsøger vi at matche jer med andre løsgængere.

Med tilmelding fra gang til gang regner vi med, at alle kampe igen i år vil blive afviklet som planlagt.

Skulle det ske, at nogen alligevel bliver forhindret i at spille efter at kampene er sendt ud, finder man selv en afløser på samme niveau. Af hensyn til jeres modstandere, af hensyn til udnyttelse af banerne, og af hensyn til arrangøren – er dette et must.

Aflysning af kampe er ikke en mulighed.

I nødstilfælde – kan I forsøge at smide mail og se vi om vi kan hjælpe, med at få eventuelle oversiddere i spil – men dette er altså kun hvis alt andet glipper.

Skulle det helt usandsynlige ske at I oplever et ”no show”, bedes I melde tilbage til undertegnede, så vi kan få rettet eventuelle misforståelser.

I tilmelder jer Vintermix mailinglisten ved snarest ved at returnere vedhæftede ark med alle felter udfyldt til nr@ninarye.dk

Har I ikke modtaget dette som mail men blot læst opslaget, så smid mig en mail, så jeg kan fremsende tilmeldingsformularen.

 

Venlig hilsen

Seniorudvalget

Nina Rye