Menu

Tennis øst hold

Holdturneringer i HIK

 HIK deltager med hold i en række holdturneringer.

Målet for deltagelse for hvert hold er at kunne gøre sig gældende i den pågældende række og opnå bedst mulige placering i forhold til holdets niveau.

Med de eksisterende hold ønsker HIK at de medlemmer, der har det relevante niveau og som gerne vil spille på hold, så vidt muligt får muligheden.

HIK ønsker grundet banekapaciteten ikke at udvide antallet af hold.

Er man interesseret i at spille på hold henvender man sig til Michael Tauson, som guider en om hvilket hold, der måtte være relevant.

For selv inden at danne sig en ide om holdenes niveauer, i forhold til eget niveau, er det en god ide som interesseret at møde op som tilskuer til de forskellige holds kampe.

Med samme formål er det desuden en god ide, at man deltager i HIKs Klubmesterskaber og øvrige klubturneringer.

Michael Tauson informerer holdkaptajnen for det mest relevante hold om navn og info på den person, der gerne vil på holdet.

Holdkaptajnen forsøger herefter så vidt muligt at få set den nye spiller i spil, for selv at kunne vurdere spillerens niveau i forhold til holdets trup, og dermed relevans for holdet.

Det er i sidste ende holdkaptajnen der sætter holdet, ud fra det overordnede ønske om at holdet skal kunne gøre sig i den pågældende række.

Hvis der kommer henvendelser fra spillere der allerede spiller på andre hold vurderes det på hvilket hold, det er mest relevant for den pågældende at spille. Fremover skal der stræbes efter at undgå at spillere optager pladser på flere hold, hvis andre relevante spiller også gerne vil spille. Det gælder også at overlap fremover skal undgås, når holdkaptajnen selv opfordrer nye deltagere til at deltage på vedkommendes hold.

De nuværende hold der måtte bestå af flere end det fra nu af anbefalede antal spillere og de hold som har spillere der spiller på andre hold, bedes arbejde på fremover på reducere totalantallet og antallet af overlap dynamisk – altså ved naturlig afgang.

Holdkaptajnerne bedes også fremover bestræbe sig på holde sig indenfor det anbefalede antal i grundtruppen. Da holdkaptajnerne samtidig altid skal kunne stille hold, er der ingen begrænsninger i hvor mange spillere, der kan indkaldes, når grundtruppen ikke rækker. Holdkaptajner bedes desuden anvende flest mulige spillere med sportslig relevans i hver holdkamp.

Alt dette sagt er der også den sociale dimension som holdkaptajnen bør tage hensyn til når der sættes hold, da denne er en forudsætning for de gode resultater.

Om Senior Serie rækkerne

En Senior serie holdmatch består af 5 kampe: 1 damesingle, 2 herresingler, 1 herredouble og 1 mixdouble.

Her kan bruges fra 3 til 5 herrer og fra 1 til 2 damer – vi bruger typisk 2 damer og 4-5 herrer pr kamp.

Senior Serie rækkerne spiller et op- og nedrykningsspil, og der spilles om at vinde puljen. Som vinder modtager man en præmie fra forbundet.

Anbefalet antal af spillere i HIK der er tilknyttet til hvert Seriehold er ca. 10-12.

Om Veteran rækkerne

En holdkamp i aldersgrupperne 40+, 50+ og 60+ består af 8 kampe: 3 herresingler, 1 damesingle, 2 herredoubler, 1 damedouble og 1 mixdouble.

En holdkamp i alderen 70+ består af 7 kampe: 2 herresingler, 2 herredoubler, 1 damedouble og 2 mixdoubler.

Der bruges typisk 2 til 3 damer og 5 – 6 herrer pr. kamp

Anbefalet antal af spillere i HIK der er tilknyttet til hvert Veteranhold er ca. 10-12

Der spilles der om det officielle Danmarksmesterskab, hvor man kvalificerer sig til et slutspil som afholdes over en weekend landsdelene imellem, ligesom i Eliteserien.

Enhver deltager i veteranrækkerne skal have en profil på DTF´s hjemmeside, og der indmeldes en rangliste.

 

Holdoversigt med angivelse af holdkaptajnerne for hvert hold:

Tennis Øst Seniorserie

Serie 1 Anders Rahbek  anders.c.rahbek@gmail.com 28145413

Serie 2 Christian Franke dk.franke@gmail.com 31714540

Serie 4 Betina Sanggaard  bettina.sanggaard@yahoo.dk  27577705

Serie 5 Louise Bøttner  louise.bottner@gmail.com 26843044

Serie 6 Allan Lind Jensen allanl.jensen@gmail.dk 30253208

40+, 4. div. Benny B. Nielsen bennybodenielsen@gmail.com 25407426

Veteranholdturnering Mixrække 

40+ Peter Utzon  peter@utzonentreprise.dk 28895858

50+ Stein Ulrick stein.ulrich@hotmail.com 20993777

60+ Ulla Theil Ullatheil@hotmail.com 2880 9003

70+ Klaus Bertelsen awklaus@gmail.com 40143433

TØ Motionister kat. 2 Ib Enevoldsen ibe@ramboll.dk 51616674