Menu

Åben bane

Ude:

Mandage 10:00 til 12:00 og onsdage 17:30 til 19:30

Inde:

Mandage 11:00 til 13:00 og onsdage 10:30 til 12:30 og fredage fra kl. 18:00 (bortset fra 1. fredag i måneden hvor der er juniorarrangement)

 

Hvad er Åben Bane?

Åben Bane er et tilbud til dig, som gerne vil spille doublekampe med forskellige makkere. Det er et hyggeligt tennisarrangement, hvor du kan møde nye med- og modspillere på mange forskellige niveauer.

Hvem spiller man med?

Hele ideen bag Åben Bane er, at det er sjovt og lærerigt at spille med forskellige makkere. Nogle gange matcher du og din makkers niveau helt perfekt, men ikke altid. Det er så her, at du enten kan nyde at få en makker på et højere niveau eller omvendt opleve at få ros af en heldig medspiller.

Hvorfor møde op?

Det er en glimrende mulighed for at få spillet noget tennis og for at lære nogle af de andre medlemmer at kende. Mange har gennem årene fundet nye tennismakkere til Åben Bane.

Hvad koster det?

Ingenting! Det er et tilbud til alle HIKs senior-tennismedlemmer, og arrangementet er dækket via dit kontingent.

Vi beder fortsat om forhåndstilmelding fra deltagerne i Åben bane, så vi på forhånd kan sammensætte kampene, og fastlægge hvem der skal spille på hvilke baner.

Vi er så heldige at have nogle friske tovholdere, der indtil videre vil påtage sig at stå for at sætte kampene henholdsvis både mandag, onsdag og fredag kun i indendørssæsonen (undtagen den første fredag i måneden) . Mange tak for det.:)

Hvordan?

Ønsker I at deltage i førstkommende Åben bane, bedes I sende en mail til tovholderen inden kl. 17.00 dagen før, den Åben bane I ønsker at deltage i. I emnefeltet skriver I "Åben bane" samt dato.

Da vi måske ikke kender alle, bedes I ved tilmeldingen angive jeres niveau A, B eller C hvor A er de stærkeste spillere - så vi kan sammensætte så jævnbyrdige kampe som muligt.

Herunder kan I finde tovholderne:

Mandag: Karen Thamsborg: dsl328691@mail.jubii.dk mail senest kl. 17.00, dagen før.

Onsdag: David Breuer: david.j.breuer@gmail.com mail senest kl. 17.00, dagen før.

Fredag (kun i indendørssæsonen): Claus Juhlin/Zibrandt Greisen: juhlin@zaff.dk mail torsdag senest kl. 17.

Der spilles fra kl. 18.00 fredag - UNDTAGEN første fredag i måneden

Vi forsøger at strække udendørssæsonen så langt som muligt, af hensyn til banekapaciteten. Derfor er det super vigtigt, at I altid medbringer både udendørssko og indendørssko.

Udendørssko på vores flotte indendørsbaner er desværre ikke tilladt.