Menu

Vintermix

Første søndag i hver måned fra oktober til april

I denne perioder er der baner til rådighed til mixdoubler for HIK's seniormotionister. Kampene sættes op i tidsrummet 18.00-21.45 og varer 1 time og 15 min eller 1 time og 30 min afhængig af antal tilmeldte. Man tilmelder sig fra gang til gang.

 

Tilmelding:

Man tilmelder ved at registre sig på mailinglisten som par, ved at udfylde og returnere vedhæftede Excel ark. Sørg for at alle felter er udfyldt, og bemærk at vi blot skal bruge én tilmelding pr. par. Når man er tilmeldt mailinglisten modtager man, i løbet af den foregående måned, en invitation til kommende Vintermix – søndag. Såfremt man kan og vil spille, besvares mailen med det samme med et enkelt "ja tak" pr. par. Spilleplanen mailes ud kort efter.

Man sørger altså for at tilmelde sig, når man har tid og lyst. Det står frit for om man ønsker at deltage hver gang eller blot nogle gange. Hvis ens faste mixmakker er forhindret, kan man stille op med en reserve på samme niveau. Kan man ikke støve en makker op, er man alligevel velkommen til at tilmelde sig. Så forsøger vi at matche jer med andre løsgængere på bedste vis.

Med tilmelding fra gang til gang regner vi med, at alle kampe igen i år vil blive afviklet som planlagt. Skulle det ske, at nogen alligevel bliver forhindret i at spille efter at kampene er sendt ud, finder man selv en afløser på samme niveau. Af hensyn til jeres modstandere, af hensyn til udnyttelse af banerne, og af hensyn til arrangøren, er dette et must.

Aflysning af kampe er ikke en mulighed.

I nødstilfælde kan man forsøge at sende en mail og se om vi kan hjælpe, med at få eventuelle oversiddere i spil. Dog er dette kun aktuelt, hvis alt andet glipper. Skulle det helt usandsynlige ske at man oplever et udeblivelse fra modstandere, bedes I melde tilbage til Thomas Weikop på mail thomas.weikop@gmail.com, så vi kan få rettet eventuelle misforståelser.

Man tilmelder sig Vintermix mailinglisten ved snarest at returnere vedhæftede ark med alle felter udfyldt til thomas.weikop@gmail.com

Har man ikke modtaget arket på mail, men blot læst opslaget, så send en mail til Thomas Weikop på mail thomas.weikop@gmail.com.

Luk