Menu

Åben Bane

Åben Bane er et tilbud til dig, som gerne vil spille doublekampe med forskellige makkere. Det er et hyggeligt tennisarrangement, hvor du kan møde nye med- og modspillere på mange forskellige niveauer. 

Hele ideen bag Åben Bane er, at det er sjovt og lærerigt at spille med forskellige makkere. Det er her, at du enten kan få en makker på et højere niveau eller omvendt opleve at få ros af en heldig medspiller.

Er fysikken ikke længere til at gennemføre en hel times træning, anbefaler vi at man benytter sig af muligheden for at entrere med egen medspiller/modstander. Her vil der så vidt muligt blive afsat banetid til at man kan få spillet en god omgang tennis. 

 

Pris:

Tilbuddet er målrettet alle HIK's senior- og ungseniortennismedlemmer og arrangementet er derfor dækket via dit kontingent. Det koster altså ikke noget at deltage, såfremt du er seniortennismedlem i HIK. 

 

Tilmelding:

Ønsker man at deltage i Åben Bane, bedes man sende en mail til tovholderen inden kl. 17.00 dagen før den pågældende Åben bane, som man ønsker at deltage i. I emnefeltet skriver man "Åben bane" samt dato (se tovholders kontaktinfo til højre herfor).

Angiv desuden dit niveau (A, B eller C hvor A er de stærkeste spillere) ved tilmelding. 

Hvis du har spørgsmål om Åben Bane, så send en mail til en af tovholderne nævnt til højre herfor.

 

Vi forsøger at strække udendørssæsonen så langt som muligt, af hensyn til banekapaciteten. Derfor er det vigtigt, at man altid medbringer både udendørssko og indendørssko. Udendørssko på vores indendørsbaner er IKKE tilladt. 

Luk