Menu

HIK Restaurant

Velkommen til Restauranten i HIK

I HIK værner vi om sociale relationer og fordre gode og hyggelige stunder. For os, er de ligeså vigtige som flotte resultater på banerne.

I Restaurant HIK, som er placeret på 1. salen på Hartmannsvej 37 sammen med administrationen og tennisanlægget, kan du nyde skøn og varieret mad og drikke. Mens du spiser eller får en god kop kaffe, kan du nyde udsigten over vores smukke tennisbaner. På de lune dage, kan du sidde på terrassen og følge med i børnenes tennistræning eller blot slappe lidt af efter en god kamp.

Berit gør altid noget særligt ud af både den hyggelige stemning og de retter der bliver serveret. Menukortet varierer hele tiden, så vi kan næsten sige med sikkerhed, at du ikke bliver træt af udvalget. Vi kan kun anbefale at I lægger vejen forbi til noget lækkert.

Følg med på Restaurant HIKs Instagram og Facebook for at holde jer opdateret på, hvad Berit serverer og arrangementer i restauranten.

Hvis du gerne vil afholde større selskaber eller arrangementer i vores dejlige omgivelser, er dette også en mulighed. Du skal blot kontakte Berit på telefonnummer 22892938, så I sammen kan finde formen på det.