Menu

MINI - Drenge og Piger

MINI – DRENGE OG PIGER (ÅRGANG 2017, 2016, 2015, 2014):

Vores MINI afdeling favner fire årgange. Vi har ´trille trolle´ håndbold en gang om ugen for de to yngste årgange og håndbold gennem leg og lidt teknik for de to ældste årgange. Vi løber, dribler, leger og lærer at bevæge os på en håndboldbane. I vores MINI afdeling handler det at om blive fanget af legen med bolden, at opleve nye fællesskaber og skabe masser af håndboldglade børn parat til at springe til de ældre håndboldrækker siden hen.

Hvis du vil prøve at træne sammen med os, så mød op til vores lørdagstræninger – du behøver ikke tilmelde dig først. Du kan træne med os nogle gange, så du blive helt sikker på om håndbold er noget for dig.

Hvis du er 2014 eller 2015 skal du efter 3-4 gange melde dig ind som medlem (det gør man til kontoret email: anette@hik.dk). Din træner vil så sørge for, at du bliver registreret på holdsport (der hvor vi følger med i træninger og beskeder mm).

Hvis du er fra 2016 eller 2017 er træningen et gratis tilbud.

Husk altid at komme lidt før timen starter iført træningstøj (ikke for varmt) og indendørs træningssko. Husk også drikkedunk.

Kontakt hikhaandbold@gmail.com, ATT: ”Børneudvalget”