Menu

U11 og U13 er klar til næste sæson. Her er de fantastiske trænerteams

image Foto: Jepser Edvardsen, Contineo
24. april 2023 kl. 11:52

Den nye sæson ligger på lur og dermed skal de nye trænerteams selvfølgelig præsenteres. Til al held for os og vores mange håndboldbørn, er vi glade for at vi kan bevare kontinuitet på vores børnehold.

På U11P er vi så heldige at Stine Møller, Stine Jacobsen og Bitten har grebet tøjlerne. Stine Møller har, sammen med Troels, formået at skabe sjove og lærerige rammer for vores U9 piger og det glæder os at et kendt ansigt rykker med pigerne op på U11. Stine Møller får kyndig assistance fra Stine Jacobsen og Bitten, der begge har været U11P trænere i denne sæson. Derudover byder vi velkommen til Ann-Kristin, og 3 fantastiske U15 piger; Caroline, Vera og Selma Rask. Det tør derfor siges at pigerne er i særdeles gode hænder den kommende sæson.

På U11D er vi ligeså heldige at Vibeke og Thomas har takket ja til at fortsætte som HIK trænere. Vibeke og Thomas har i år trænet vores U9D og er klar på at rykke med spillerne op til U11D. Vibeke og Thomas bliver flankeret af Oliver Ernst, der med sin mangeårige erfaring som børnehåndboldtræner vil støtte Vibeke og Thomas og være årgangsansvarlig. Ligesom ved vores U11P er vi glade for at præsentere kontinuitet for vores spillere. Trænerteamet vil efter behov blive suppleret med ungtrænere og eventuelle forældre hænder, som vil blive kommunikeret direkte til holdet, når alle detaljer er på plads. 

For U13P er vi meget glade for at Jakob Holm er klar til en runde mere. Jakob er et fantastisk klubmenneske, der har været en succesfuld træner for flere af vores yngre pige hold. Thomas Terp følger med Jakob op på U13, hvorfor den dynamiske duo fortsætter deres fantastiske makkerskab fra U11P. Thomas har, ligesom Jakob, været i klubben længe og vi er meget glade for at han vil tage endnu en tørn som træner. Derudover har Steen Bosebjerg takket ja til at træne U13P, så der er masser af kyndige hænder til at tage sig af vores piger. U13P er en meget stor årgang, så vi har virkelig behov for hænder til pigerne. Trænerteamet vil efter behov blive suppleret med ungtrænere og eventuelle forældre hænder. De vil blive kommunikeret direkte til holdet, når alle detaljer er på plads. 

U13D er ligesom U13P heldige med at deres trænere følger med op. Morten Sørensen, vores evige ildsjæl, fortsætter som træner sammen med Glenn, der ligesom flere af vores trænere har været i klubben længe og kender HIK indgående. Sigurd Mehlum følger ligeldes med drengene op til U13. Sigurd er en ægte HIK’er og er i øvrigt aktiv på vores HS2. Morten, Glenn og Sigurd får også fornøjelsen af Oliver Ernst, der vil hjælpe trænerteamet. Morten vil agere årgangsansvarlig, men vil ikke være lige så aktiv på gulvet som i år. Trænerteamet vil efter behov blive suppleret med ungtrænere og eventuelle forældre hænder. De vil blive kommunikeret direkte til holdet, når alle detaljer er på plads. 

Alt i alt er vi stolte af vores U11 & U13 trænerteams, der alle er klubmennesker og som ligger utrolig meget energi i deres respektive hold og i HIK. Vi betyder meget for os at bevare kontinuitet på vores hold og så er vi ikke i tvivl om at alle vores børnehold er glade for at gense deres trænere, som de er så glade for. Det er derfor på sin plads at sende en stor tak til alle trænerne for endnu en gang at trække i HIK-trøjen. Vi glæder os til endnu en sæson med jer alle sammen.

Luk