Menu

Trænerteamet på U17P er på plads. Et stærkt setup får luft under vingerne

image Foto: Jepser Edvardsen, Contineo
01. marts 2023 kl. 12:15

Det er med stor glæde, at vi kan løfte sløret for næste sæsons trænerteam på U17 pigerne i Virum-HIK. Det bliver to prominente herre, der kommer til at varetage træningen for U17 pigerne i det nye holdfællesskab. 

Som cheftræner tiltræder Dennis Hønholt, der med mange års erfaring for talentarbejde med de bedste pigespillere i HRØ vil være den helt rette mand til at videreudvikle de unge talentfulde piger de to klubber bringer ind i samarbejdet.

Til at hjælpe sig, har Dennis fået Thomas Møller med som assistenttræner. Thomas Møller er på nuværende tidspunkt træner for HIK’s U19 piger, der er at finde i toppen af U19 ligaen, samtidig med, at han er assistent på HIK’s 1. Divisions damehold. 

Til både pige og drengesiden på U17 vil Thomas Moeglin være tilknyttet som målmandstræner og dermed, vil U17 keeperne i den grad være i gode hænder i bestræbelserne på fortsat at udvikle sig.

Som en del af forberedelserne til den kommende sæson, vil der blive afholdt en åben træning med tilhørende informationsmøde lørdag d. 18. Marts kl. 13:30-16:00 i Virumhallen. Her inviteres spillere fra både årgang 2006 og 2007, der skulle have lyst til at komme og se hvordan træning og setup ser ud for den kommende sæson på U17 pige.

Vi glæder os til at tage hul på træningerne med det nye trænerteam! 

Luk