Menu

Trænerteamet på U15P er klar

image Foto: Jepser Edvardsen, Contineo
16. maj 2023 kl. 09:45

De sidste par trænerteams er så småt faldet på plads for den nye sæson og vi er glade for nu at kunne præsentere trænerteamet på U15P: Trine Qwist, Mette Raabye, Mads Riber, Jesper Svendsen, Anne Svendsen og Allan Sand.

Det er gengangere fra sidste sæson krydret med en særdeles rutineret træner og HIK´er. Kendtegnet for hele træner teamet er at de alle har været i HIK gennem længere tid i flere forskellige roller.

Vi er meget glade for at Allan Sand har sagt ja til at fortsætte sit flotte arbejde med U15P. Mads Riber fortsætter ligeledes dog med en mere fremtrædende rolle, da han sammen Jesper Svendsen er ansvarlig for hold 2. Jesper er ny på U15P, men er en særdeles rutineret HIK træner, og han vil helt sikkert udvikle både pigerne og Mads. Jesper kommer desuden til at agere årgangsansvarlig. Duoen Mette og Trine fortsætter med hold 3, hvor de sidste år fik skabt et fantastisk sammenhold med fokus på både det sociale og på håndbold udvikling.

Det er en stor styrke at 3 af trænerne selv har døtre i klubben og de kan derfor trække på den erfaring. Det er med stor stolthed at vi præsenterer et så bredt og rutineret trænerteam, for en af klubbens største årgange.

Luk