Menu

Opsamling. Thomas Brønd evalurer efterårets kampe

image
14. december 2023 kl. 15:26

Vores bedste dameseniorhold har spillet deres sidste kamp for i år og det er dermed blevet tid til at samle op på den foreløbige sæson der er gået. DS træner, Thomas Brønd, har sat lidt ord på hans betragtninger og hvad vi kan se frem til på den anden side af nytåret.

Hvordan synes du det er gået indtil videre? Hvilke forventninger gik I ind til sæsonen med og har I levet op til dem?

Når vi nu skal gøre status på den første halvdel af sæsonen, må den være meget blandet, og ikke helt som vi håbede på. Starten var præget af skader på centrale spillere, som var med til at gøre os noget usikker på særligt vores angrebsspil.

Vores forsvar har dog været solidt og er pt. klart det bedste i rækken, hvilket vi er meget glade for. Vi har "kæmpet" en del med at få vores angreb til at køre som vi gerne ville det, og her i de sidste par kamp, er det begyndt at se bedre ud.

 

I ligger foreløbigt på en 4. plads i 2. division. Lever det op til jeres målsætninger indtil videre?

En 4. plads gør os ikke til kandidat til oprykning, men det har heller ikke været hovedmålet med vores sæson.

Der har været specielt to kampe som vi har været utilfredse med. Kampene mod NFH og Lyngby var så under lavmålet at vi ikke kan være det bekendt, og det er de to kampe som gøre at vi ikke er mere med i topstriden end vi er.

Vi har derimod også haft nogle flotte kampe mod BK Ydun, Roskilde og Rødovre. Kampen mod Rødovre, er vi bagud med 4 ved pausen og kommer op og føre med 2, men spiller uafgjort.

Sammenholdt med vores indgang til sæsonen, hvor vi ønskede en top 3 placering, så er vi stadig med og det er realistisk at indfri, så ændre det ikke på at vi har dummet os i løbet af sæsonen.  

 

Hvad forventer I jer af det kommende forår? Hvilke udfordringer ser I ind og hvad glæder I jer til?

Vi ser nu ind i en halvdel, hvor vi forhåbentligt har fundet vores rytme, men ved også der er nogle ændre der venter forude, da vi har en spiller som skal på udveksling, og to som skal på længere rejser, en til gengæld får vi også minimum en tilbage fra udveksling.

Vores tilgang til de sidste kampe, er at tage en kamp ad gangen, og så må vi se på hvor langt det rækker. Vores fokus skal være på de ting som vi selv kan styre, hvilket vi har været gode til her i de sidste 3 kampe.

Charmen med et meget ungt hold som HIK er, er at man aldrig kan vide sig sikker på, hvad man får. Det er en proces som de unge skal lære og er igang med at forbedre. Det er også et faktum, at der er forskel påå at spille U19 og senior bold, og det har en del måtte sande her i første halvdel, men heldigvis har de lært hurtigt.

Vi går nu snart på juleferie og så tager vi hul på træningen mellem jul og nytår sammen med Roskilde. Og så er vi klar til turneringen i det nye år.

Luk