Menu

Op på hesten igen. Kom og hep på DS på lørdag kl. 14:00!

image Foto: Jepser Edvardsen, Contineo
12. januar 2023 kl. 15:49

Det blev ikke til nogen sejr ved damernes første kamp i det nye år, men vi vender stærkt tilbage på lørdag, når det denne gang går løs på hjemmebane i Maglen. Træner, Thomas Brønd, fortæller lidt om forventningerne til den kommende kamp, hvor det er AGF der står for skud:

" Efter en skuffende kamp i sidste weekend mod Ejstrup Hærvejen, er det nu ved at stramme til i bunden af 1 division. Vores næste store udfordring er AGF og her har vi i den grad revanche til gode. I den første kamp endte vi efter en meget dårlig præstation med at tabe med 32-23, hvilke var fuldt fortjent, målt ud fra fejl og indsats, MEN nu er vi klar til at tag imod AGF. 

AGF er et godt hold som gennem de sidste par sæsoner ikke helt har fået forløst deres potentiale, men er i denne sæson godt på vej til at gøre det. Hvis vi ser i tabellen så har AGF 8 point og vi har 6, så med en sejr på lørdag er vi helt med. En sejr vil betyde meget for os og vi VIL gøre alt hvad vi kan for at det lykkedes. Vi er fuldt i gang med at forberede os, så vi er helt klar til at få de to point.

Hele holdet håber virkeligt at I vil komme og støtte os i Maglen på lørdag kl. 14:00, og forvent ikke en køn kamp, men forvent fight, sved, blod og så til sidste 2 point til HIK.

Sådan skal det lyde! Vi håber på at se stor opbakning til pigerne, så kom endelig forbi og vær en del af heppekoret. Vi ses!