Menu

Oliver Ernst tiltræder som håndboldkoordinator i HIK Håndbold

image Foto: Jepser Edvardsen, Contineo
10. maj 2023 kl. 09:30

HIK Håndbold er en afdeling der er af en størrelse, som kræver flere administrative hænder. En af de helt store målsætninger har gennem længere tid været at få en fastansat, der kan varetage de mange administrative opgaver, der følger med i driften af vores håndboldafdeling - og det har vi fået nu. Pr. 1. maj tiltrådte Oliver Ernst en deltidsstilling som HIK Håndbolds håndboldkoordinator og vi kan slet ikke få armene ned.

Oliver kommer til at stå med opgaver, såsom styring af haltider, træningstider og koordinering af disse, samt koordinering af trænerpåsætning og løbende dialog med disse. Derudover skal han stå for samarbejde med træning på skolerne i Gentofte Kommune og have fokus på faciliteter i Maglegårdshallen. Samtidig kommer Oliver fortsat til at være til stede i hallen, med en hjælpende hånd hos U13D og som årgangsansvarlig for U11D.

Om tiltrædelsen siger vores håndboldformand, Mette Vestergaard:

” Oliver er en rigtig klubmand og har været i HIK i mange år. Han kender både trænere, spillere og forældre særdeles godt og bliver et værdifuldt samlingspunkt for os alle.”

Vi glæder os til at se Oliver i aktion i sin nye stilling i HIK og vi ser frem til at mærke håndboldafdelingen drage nytte af de ekstra administrative hænder.

Stort tillykke til Oliver med den nye rolle i HIK.

Luk